GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-05-2023 18:46   Güncelleme : 27-05-2023 22:58

MHP Mersin Milletvekili Uysal, MGC'ni Ziyaret Etti

28. Dönem MHP Mersin milletvekili seçilen Levent Uysal, mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ne yaptı, Mersinli gazetecilerle sohpet etti.

MHP Mersin Milletvekili Uysal, MGC'ni Ziyaret Etti

28. Dönem MHP Mersin milletvekili seçilen Levent Uysal, gazetecilerle Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde buluştu.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı  R. Kaya Tepe ve Gazetecilerle sohpet eden çiçeği burnundaki MHP Mersin Milletvekili Levent  Uysal, Mersin'in çözüm bekleyen sorunlarını Ankara'ya taşıyacağı sözünü verdi.

Yapacağı çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Uysal, kentin için gazetecilerden destek istedi.

Kenti ilgilendiren sorunların çözümüne yönelik çalıştaylar düzenlemeyi planladığını ifade eden Uysal,çalıştaylar ile ilgili bilgi verdi. 

Gazetecilerle de çalıştaylar düzenleneceğini dile getiren Uysal, basının sorunların çözümünde gazetecilerle birlikte işbirliği içinde olacağını ifade ederek, kentin sorunlarını sahipleneceğini dile getirdi. 

Uysal, bayrakla,milletle, devletle problemi olmayan  milletvekliletiyle  birlikte kent için ortak hareket edeceğini dile getirirken 1 Ekim'den 1 Ocak'a kadar Mersin'in öncelikli üç projesinin hayata geçirilmesini hedeflediğini açıkladı.

MGC Başkanı R. Kaya Tepe,  Milletvekili seçilen Levent Uysal'ı tebrik ederek başarı dileğinde bulundu. Başkan Tepe, Mersin Gazetecileri olarak kentin , toplumun çıkarları için halkın gözü, kulağı, sesi olmayı sürdüreceklerini ifade ettiği konuşmasında yeni çıkarılan Basın yasası ile Anadolu gazetecileri madur edildiğini, bu durumun en kısa zamanda TBMM'de çözülmesi için gayret gösterilmesini gazeteciler  için hayati önem arzettiğini dile getirdi.

Gazetecilerle sohpet eden Uysal, her konuda gazetecilerle diyalog ve işbirliği içinde çalışacağı sözünü verdi.Uysal, Kentin sorunlarının çözümü için telefonunun  7/24 açık olduğunu söyledi. 

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör