SPOR
Giriş Tarihi : 12-03-2024 19:51   Güncelleme : 12-03-2024 19:51

MSK, BALIKESİR BŞB’Yİ YENEREK SERİYİ SÜRDÜRDÜ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (MSK), Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nin 28. haftasında Balıkesir BŞB ile karşılaştı.

MSK, BALIKESİR BŞB’Yİ YENEREK SERİYİ SÜRDÜRDÜ

Karşılaşmayı 87-86’lık skorla sonlandıran Carettalar, galibiyete doymuyor. Ligdeki yükselişinin sürdüren MSK ekibi, yeni galibiyetler için hazır.

Edip Buran Spor Salonu’nda rakibini ağırlayan MSK, ilk çeyrekten itibaren üstlüğünü korudu. 22-21’lik skorla ilk çeyreği kapatan Carettalar, ilk yarıyı ise 48-33 önde tamamladı. 14 sayılık farkla üçüncü çeyreği 66-52 kapatan ekip, maçı 87-86 skorla tamamladı.

Maç sonunda değerlendirmede bulunan Baş Antrenör Can Sevim, MSK Kulüp Başkanı Berkay Üstündağ’ın vefat eden babası Aydın Üstündağ’a Allah’tan rahmet diledi. Sevim, Üstündağ ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

“Kazanarak yolumuza devam ediyoruz”

Maçla ilgili değerlendirme yapan ve üçüncü periyota kadar üstünlüğü koruduklarını ifade eden Sevim, “Aslında üçüncü periyotta maçı kapatma noktasındaydık. 20 sayılık bir farkı sağlamıştık. Orada 5 faul alan birçok oyuncumuz oldu. Bir konsantrasyon kaybı yaşadık. Fast break sayıları yemeye başladık. Organize olamadık, kolay top kayıpları yaptık ama maçın sonunda, maç yakın bitmiş gibi gözükse de aslında çok gerçekçi değil. Maç son 20 saniyede zaten 7-8 sayıydı. Sonunda birkaç tane faul kaçırdık. Orta sahadan şutlar soktular. Önemli olan kazanmak. Kazanarak yolumuza devam ediyoruz” dedi.

EditörEditör