SPOR
Giriş Tarihi : 13-06-2018 21:45   Güncelleme : 13-06-2018 21:45

MTOSB Öğrencisi Adıgüzel, Balkan Şampiyonu Oldu

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) bünyesinde faaliyet gösteren Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden İsmail Eren Adıgüzel, Balkan U18 Atletizm Şampiyonu oldu.

MTOSB Öğrencisi Adıgüzel, Balkan Şampiyonu Oldu

9 Haziran’da İstanbul’da gerçekleştirilen şampiyonada Ay Yıldızlı formayı giyen İsmail Eren Adıgüzel, 4x100 bayrak müsabakasında altın madalyayı ülkemize kazandırdı. Mersin’in gururu olan Adıgüzel’in başarısının diğer öğrencilere de ilham kaynağı olacağının altını çizen MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, ‘Öğrencimizin başarısıyla gurur duyuyoruz. Sanayicilerimize kalifiye eleman yetiştirmek için çıktığımız yolda, öğrencilerimizin sanat, bilim, spor branşlarında da başarılara imza atmaları şahsım ve yönetim kurulu üyelerimi fazlasıyla memnun etmektedir. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, sporcumuzu canı gönülden kutluyorum’ dedi.

 Türkiye ve Balkan Şampiyonu İsmail Eren Adıgüzel ise kendisine bu imkanları yaratan MTOSB Yönetim Kurulu’na ve okul öğretmenlerine teşekkür ederken, ‘Beni Milli Takım bünyesine alarak bana güvenen tüm hocalarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hedefim ilerleyen yıllarda hem okulumu, hem de ülkemi daha önemli müsabakalarda temsil etmek’ dedi.

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala