TURİZM
Giriş Tarihi : 06-06-2016 11:10   Güncelleme : 06-06-2016 11:10

Olbios Hotel'in Tatil Çağrısı

Olbios Marina Resort Hotel "Akdeniz'in doğası",yeşilin mavisiyle kucaklaştığı mavi bayraklı koyunda mitolojik tarihiyle turizm sevdalılarına farkındalıklar yaratarak evsahipliği yapıyor.

Olbios Hotel'in Tatil Çağrısı

Cennetin kucağında doğanın yeşille mavinin kucaklaştığı koyda dinginliğin yaşandığı tatile dair ne akla geliyorsa fazlasıyla  "Olbios Marina Resort Hotel" sizleri tüm konuksevliğiyle kucaklıyor.

Olbios Marina Resort Hotel Genel Müdürü Hüseyin Özcan,yeni turizm sezonunu değerlendirirken yaşanan krizden  bu bölgenin daha az etkileneceğinin,en büyük krizi Antalya'ın yaşayacağına dikkat çekerken, bu sezon fazla etkilenmeden çıkacaklarını,bununla ilgili gerekli tedbirleri aldıklarını belirtti.H,zmet kaltitesini artırarak sunduklarını ifade eden Özcan,"Olbios Marina Resort Hotel olarak fiyat politikamızla örnek bir kurumuz.Turizme bakış açımız değişmeyecek,satış-pazarlama-tanıtım ağını genişlettik.Bu dönemi atlatacağız." Bu krizin uzun sürmeyeceğini ifade eden Özcan,"Korkarak zafer kazanılmaz. Hizmette farkındalık yarartmak  misafirlerimizi doğa ile içiçe  otel durumundan uzak hissi vererek doğal ortamı yaşatmak isiyoruz.Konuklarımıza damak tadı ve ruh dinginliğiyle Olbios Marina Resort Hotel'den konuklarımızı yolcu ederiz" sözüyle turizme gösterdikleri değeri ortaya koydu.

Olbios Marina Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Ali Doğan,"Biz konuklarımızı ağırlıyoruz.Üstelik konuklarımızdan para da alıyoruzBu yüzden çok iyi konuklarımızı evde ağırladığımız gibi o sıcaklığı göstermeliyiz.Olbios Marina Resort Hotel'de geleneksel evsahipliği yaparak hizmet sunuyoruz." sözüyle açık davet sunuyor.

Olbios Marina Resort Hotel Genel Müdürü Hüseyin Özcan Olbios Marina Resort Hotel ile ilgili bilgi verdi.Olbios Marina Resort Hotel Kumkuyu-(Tırtar)  Zincirlikuyu tarihi söylenceler içinde yer alıyor.  Akdeniz ile buluşacağiniz  bahçe ve deniz manzarali 96 odasi , bireysel ve kurumsal organizasyonlariniz için kullanabileceginiz çok amaçli 3 adet toplanti salonu ile Mersin sehir merkezine 40 km uzaklikta hizmet sunmakta.


Mersin'in Erdemli ilçesi Kumkuyu Kasabasi'nda bulunan ve bir Aldo Grup Kurulusu olan 4 yildizli Olbios Marina Resort Hotel, Akkale (Tirtar) kalintilarinin yaninda tarihe taniklığında sizleri buluşturuyor.

Konumu gereği yapilaşmadan uzakta, 50.000 m2 yeşil alan içerisinde, su kaydirakli havuzlari, "Mavi Bayrak" uluslararasi çevre ödülü almiş turkuaz mavisi denizi ile birleşen 100 metre kum plaji ve hemen yanindaki Kumkuyu Marinasi ile size eşsiz bir mekanda tatil imkani sunuyor.. Ayrica Olbios Marina Resort Hotel, çevrenin korunmasi yönündeki girisimleri ödüllendirerek destekleyen, iklim değişikliginin önlenmesi ve sürdürülebilir turizme katkida bulunmayi amaçlayan uluslararasi bir eko-etiket olan "Yesil Anahtar" programindan ödül almiş. Turizm Bakanlığı tarafindan verilen ve yine Bakanlik tarafindan denetim sonucunda alinan "Yesil Yildiz" ödülü ile Çukurova bölgesinde ilk kez bir isletmeye çevreye duyarlilik plaketiyle de ödüllendirildi..

Bölgenin en önemli tarihi ve turistik merkezlerinin tam kalbinde, özel bir konuma sahip.

 

Gölge otopark, jeneratör, kum plaj ve havuz, plaj voleybolu sahasi, ücretsiz Wi-Fi, restoran, snack bar, pastane, spa ve fitness, antik tiyatro / gösteri alani, çocuk parki ve mini kulüp, özel dinlenme ve kitap okuma alanlari, revir, çamasirhane, ücretli ambulans ve doktor hizmeti sağlayarak turizme gönülden hizmet sunmakta.  www.olbios.com.tr

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör