TÜRKİYE
Giriş Tarihi : 11-12-2021 20:38   Güncelleme : 11-12-2021 20:39

Portekizce çeviri yapmak artık daha kolay

Dünya çapında konuşulan en yaygın dillerden biri olan Portekizce yaklaşık iki yüz milyon kişi tarafından kullanılır.

Portekizce çeviri yapmak artık daha kolay

Dünya çapında konuşulan en yaygın dillerden biri olan Portekizce yaklaşık iki yüz milyon kişi tarafından kullanılır. Özellikle Portekiz kültürünü benimsemiş ülkeler tarafından ilgi gören dil %81 oranla Brezilya’da tercih edilir. Kendi içerisinde Brezilya Portekizcesi ve Avrupa Portekizcesi olmak üzere iki farklı gruba ayrılır. Bu iki yapı arasında dil bilgisi ve telaffuz farklılıkları yoğundur. Aynı zamanda yazım ve kelime farklılıkları da bulunur. Buna benzer farklar nedeniyle Portekizce çeviri alırken işinde profesyonel olan tercümanlarla çalışmak gerekir. Turizm, eğitim ve ticaret gibi alanlarda tercümeye daha sık ihtiyaç duyulur. Hem yazılı hem de sözlü tercümelerde deneyimli personellerin görev alması avantaj sağlar. Kaynak ya da hedef dil Portekizce olan çevirilerde aktarımlar bu alanda eğitim görmüş ve tecrübesi bulunan çevirmenler tarafından yapılır. Çevirilerin fiyatlandırılmasında ise belge türünün özellikleri dikkate alınır. Fiyat teklifi sırasında müşterinin istekleri incelenir ve her zaman en uygun fiyatlar verilir.

 

Çeviri Portekizce

Sıklıkla talep gören çeviri Portekizce hizmetleri arasında yeminli tercüme, simultane ve ardıl çeviri, web sitesi tercümesi, hukuki ve ticari tercüme, noter onaylı tercüme, tıbbi ve teknik tercüme, akademik tercüme gibi hizmetler yer alır. Talep halinde bu hizmetlerden yararlanabilmek için online başvuru yapmak yeterlidir. Tüm tercümelerde kaliteli ve güvenilir destek verilir. Özel kuruluşlar ve kamu kurum ve kuruluşları tarafından genellikle simultane çeviri için olan talep fazladır. Her biri müşteri memnuniyeti garantili olarak verilen hizmetler sıfır hatalı olacak şekilde müşteriye teslim edilir. Bütün çevirilerde aynı titizlik gösterilmekte olup işin küçük ya da büyük olması ayırt edilmez. Farklı dillere yapılan Portekizce çeviri belgeleri detaylı kontrollerden geçirildikten sonra yüksek kaliteli ve sorunsuz bir şekilde yerine ulaştırılır.

Çeviri taleplerinizde kurumsal hizmet için tek adresiniz Çeviri Çözümleri… Uzman çevirmen kadromuz ve nitelikle proje yöneticilerimiz ile ihtiyacınız olan bütün dillerde çeviri hizmetleri sunuyoruz. Bu hizmetlerimizden faydalanmak için web sitemizi ziyaret edebilir veya 0553 910 31 32 numaralı MOBİL / WHATSAPP / TELEGRAM hattımız üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Web EditorWeb Editor