GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-01-2024 23:12   Güncelleme : 27-01-2024 18:17

Serdar Soydan'a Konvoylu Karşılama

Cumhur İttifakı'nın MHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, partililere selendi "Mersin İçin Var mısınız" dedi.

Serdar Soydan'a Konvoylu Karşılama

Cumhur İttifakı'nın Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, il girişinde konvoyla karşılandı. İl binasını gelişinde kurban kesildi. MHP Mersin İl Binası önünde gerçekleştirlen alanda kendisine destek verenlere seslendi.

İl binası önünde gerçekleştirilen aday karşılama töreninde AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, MHP İl Başkanı Ömer Gürsoy, AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, Önceki Dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın yanı sıra buüne kadar adaylıkları açıklanan Merin İlçeleri belediye başkan adayları ile Cumhur ittifakını oluşturan partililer katıldı.

Soydan, "Mersin sevdalısı olarak bu şehrin daha iyi yönetilmesi, daha iyi şartlarda olması adına bir yola çıktım. 'Ben de varım' dedim. Bizim içimizde Mersin hayali var. Vaatlerimiz, yeminimiz var. Bizim Mersin ideali ve geleceği noktasında planlarımız, düşüncelerimiz var. Güçlendirilmiş altyapısı ve dirençli üstyapısıyla bir Mersin hayalimiz var. 24 saat özgür, yeşili artırılmış, mutlu ve huzurlu bir şehir vaadimiz var."

Soydan, Mersin'i geliştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

31 Mart akşamı Mersin'de Cumhur İttifakı'nın zaferiyle sonuçlanacak bir yolun başlangıcında olduklarını dile getiren Soydan, "Tüm Mersinli hemşehrilerimiz 9 Mart'ı beklesin. 9 Mart'ta Mersin'imiz, geleceğimiz adına gönül belediyeciliği, üretken belediyecilik nasıl olur, 50 yılımızın planlarıyla, vizyoner projelerle Mersinli hemşehrilerimizin huzurlarına çıkacağız." diye konuştu.

Soydan konuşmasının son bölümünde  partililere seslenere "31 Mart Seçimlerine hazır mıyız" dedi. "Hazırız" yanıtını alan Soydan katılan herkese teşekkür etti.

Toplantıda AK Parti Mersin milletvekili Ali Kıratlı konuşmasında "31 Mart'ta öyle bir geleceğiz ki, inşallah Mersin'i birlikte yöneteceğiz." dedi. Pençe Kilit harekatında şehit olan Mehmetçikleri  rahmetle anarak, ülkenin birlik beraberliği için mücadele verdiklerini dile getiren Kıratlı, Vatan, millet, vatan diyerek 31 Mart'ta yerel yönetimleri kazanarak geleceklerini söyledi.

Toplantıda  MHP İl Başkanı Ömer Gürsoy ve AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir  birer konuşma yaptı.

Cumhur İtifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Belediye başkan adayları ile birkikte toplu fotoğraf çektirildi.

MERSİN KENT HABER

 

EditörEditör