GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-01-2022 17:03   Güncelleme : 17-01-2022 17:03

SİNAN CAN, ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL KURULU'NDA GÜVEN TAZELEDİ

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Mersin Şubesi’nin 15-16 Ocak 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen 3. Dönem Genel Kurulu'nda Sinan Can yeniden başkan seçildi.

SİNAN CAN, ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL KURULU'NDA GÜVEN TAZELEDİ

Makine Mühendisleri Odası Mersin Şubesi Konferans Salonu'nda düzenlenen TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Mersin Şubesi’nin 3. Dönem Genel Kurulu'na  Çevre Mühendisleri Odası Genel Başkanı Ahmet Kahraman, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Büyükşehir Başkan Vekili Gülcan Kış, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, MESİAD Başkanı Hasan Engin, Deva Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkçimenoğlu, Emek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sedat Başkavak, Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Berna DİNÇ, Mezitli Belediye Başkan Yardımcıları, Mersin Kent Konsey Başkanı Ayferi Tuğcu, Akdeniz, Yenişehir ve Mezitli Meclis üyeleri, dernek ve sivil toplum kuruluşları ile Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı birçok Daire Başkanları ve  ÇMO Adana, Samsun, Ankara ve Trabron Şube Başkanları, Çevre Mühendisleri Odası üyeleri katıldı.  

ÇMO Mersin Şubesi 3. Olağan Genel Kurul Seçimleri 16 Ocak Pazar günü şube hizmet binasında üyelerin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

ÇMO Mersin Şube başkanlığına yeniden seçilen Sinan Can, "Bilinmelidir ki Odamızın yürüttüğü ve yürüteceği tüm çalışmaların başarılı olabilmesi siz örgütlü üyesine bağlıdır. Genel Kurulumuzda açığa çıkan mesleki irade; bilime, çevre mühendisliğine, insana, ülkeye ve kentimize bağlılıkla harmanlanarak önümüzdeki çalışma döneminde verimli ve daha azimli bir şekilde hayata geçirileceği yönetim kurulumuzca ilan edilmiştir. Şube çalışmalarımızı katılımcı bir şekilde işleterek uygulamak, meslek ve uzmanlık alanlarımızı korumak ve geliştirmek, meslek alanlarımıza, ülkemiz sanayisi ve hizmet alanlarımıza yönelik yanlış politika ve yol haritalarına karşı söz söylemek, üyelerimizle ortak çalışma ve dayanışma içinde olmak, teknik hizmetlerimizi, Oda yayınlarımızı, komisyonlarımızı, işyerlerindeki örgütlülüğümüzü geliştirmek gibi görevlerimizi kollektif bir anlayışla ve işbölümü içinde gerçekleştirmek yönünde katkılarınızın sürekliliğini diliyoruz. Her dönem olduğu gibi ortak paydamız mesleğimiz ve meslek örgütümüz olacaktır. 

3. Olağan Genel Kurulumuza katılan her üyemize ve bizleri yalnız bırakmayan kentimizin dinamiklerine paydaşlarımıza sonsuz teşekkür eder şükranlarımızı sunarız. 

Çevre Mühendisleri Odası Mersin Şube 3. Dönem Yönetim Kurulu Mesleğimize Ve Odamıza Hayırlı Uğurlu Olsun.  Biz Birlikte Güçlüyüz…" açıklamasında bulundu.

YENİ OLUŞAN YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

1- Sinan CAN

2- Yasin ÖZAY

3- Yakup Berkay IŞIK

4- İlkay APAYDIN

5- Elif DEMİR

6- Şeyda TÖP

7- İhsan SALMAN

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

1- Zeki ALTUN

2- ASLIHAN GÜCEK

3- Gülşah ALBAYRAK

4- Şafak BULU

5- Emre TÜTÜNCÜ

6- Emine Sultan SANRI

7- Nazım GÖREN

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala