SİYASET
Giriş Tarihi : 30-01-2019 10:55   Güncelleme : 30-01-2019 10:55

SİNAN KOÇ; ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı’nın yeniden Neşet Tarhan olarak belirlenmesinin ardından, CHP’nin en iddialı aday adayı Sinan Koç, birlik ve beraberlik mesajı vererek takdir topladı. Koç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bizim yarışımız kentimiz için ve güzel günler içindi. Her şeye rağmen şu süreçte şu güzel sözleri söyleme erdemliliğini göstermemiz gerekiyor. Şimdi birlik zamanı” ifadelerini kullandı.

SİNAN KOÇ; ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI

Sosyal medya hesabında Mersin halkına seslenen Koç, “31 Mart 2019 yerel seçimleri için kentimiz için ülkemiz için uzun bir süredir gece gündüz demeden çalıştık. Vatandaşlarımızı dinledik onların sıkıntılarını sorunlarını öğrendik bu sorunlara karşı çözüm yolları geliştirdik. Kendimiz ve aydınlık yarınlarımız için uzun mesailer harcayarak ve büyük emek vererek projeler hazırladık. Görev verildiği takdirde yeni bir kent yaratacağız dedik. Ve yola çıktık. Bizim gibi Mezitli için çaba ve gayret gösteren 12 CHP’li arkadaşımız da Mezitli için büyük emek verdi. Bizim yarışımız kentimiz için ve güzel günler içindi. Her şeye rağmen şu süreçte şu güzel sözleri söyleme erdemliliğini göstermemiz gerekiyor ‘Şimdi birlik zamanı” ifadelerini kullandı.

“ADAYLARA DESTEK VERECEĞİZ, KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Belirlenen adaylara destek vereceklerini açıklayan Koç, sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Değerli dostlar şunu ifade etmem gerekiyor ki biz hiç bir zaman kişisel bakmadık. Biz olmazsak olmaz demedik. Ancak en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorduk ve buna hala inanıyoruz. Ancak şimdi görev başka arkadaşlarımıza verildi onlara kentimiz için destek vereceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın. Önemli olan CHP’li belediyecilikle yönetimdir. Önemli olan kentimiz ve ülkemizdir. Unutulmamalıdır ki çalışmaktan, mücadele etmekten ve umudumuzu diri tutmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Son olarak aday adaylığı süreci boyunca yanımızda olan bize destek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Mart’ın sonu bahar olacak hep birlikte başaracağız” dedi.

MERSİN KENT HABER

PalaPala