SAĞLIK
Giriş Tarihi : 01-06-2022 23:09   Güncelleme : 23-06-2022 22:20

Supplement Ne İşe Yarar?

Spor beslenmesi olarak bilinen supplement birkaç farklı gruba ayrılır.

Supplement Ne İşe Yarar?

 

Spor beslenmesi olarak bilinen supplement birkaç farklı gruba ayrılır. Whey proteinler, izole proteinler glutamin, istisnai vitamin ve mineral içeriği ve diğer birçok takviyeleri supplement  olarak kabul edilir. Özellikle yüksek yoğunluklu sporcular ve aşırı kilo kaybı olan kişiler protein tozu takviyesi yapmalıdır. Bu yüzden supplement birçok grupta içermektedir.

Tablet veya toz formda olan bu takviyeler vücudun ihtiyacı için alınmalı, doktor kontrolünde kullanılmalıdır. Vücudunuzun neye ihtiyacı varsa bu ürüne göre kullanılmalıdır. Özellikle ağır antrenman yapan sporcularda kas erimesi ve kas yorgunluğu gibi olumsuz durumlar ortaya çıkabilir. Bu olumsuzlukların önlemek için supplementler kullanılır.

Supplement İçerikleri Nasıl Kullanılır?

Besin takviyeleri tıp uzmanlarına danışılarak tüketilmelidir. Birçok farklı protein, mineral ve vitamin grubunun üretildiği ve kullanıldığı bilinmektedir. Supplement  içeriğini iyice araştırmanız ve güvenilir markaları seçmeniz sağlığınız için önemlidir. Sağlıklı kalmak ve metabolizma için gerekli takviyeyi almak için düzenli aralıklarla alınması gerekir. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu birçok supplement için https://www.protein34.com/ adresini ziyaret ederek ve iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala