KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 16-10-2026 09:54   Güncelleme : 16-10-2026 09:54

Tango Del Mar ile Mersin’de Tango Rüzgârı

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), sanatseverleri büyüleyici bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. Müziğin asi ruhu ile dansın zarafetini buluşturan "Tango Del Mar" konseri, 17 Ekim 2026 Cumartesi günü saat 20.00’de MDOB Sahnesi’nde perdelerini açıyor.

Tango Del Mar ile Mersin’de Tango Rüzgârı

Tango Rüzgârı Tutkunun Ritmi Sahneye Taşınıyor!

 

Klasik ve Modernin Kusursuz Uyumu

Tangonun o bildiğimiz tutkulu ve melankolik ruhu, bu özel gecede hem klasik hem de modern yorumlarla yeniden hayat bulacak. Güçlü melodilerin ve çarpıcı sahne atmosferinin ön planda olacağı etkinlik, izleyicilere sadece bir konser değil, hafızalardan silinmeyecek bir sanat deneyimi vadediyor.

Yıldızlar Geçidi Gibi Bir Kadro

Gecenin müzikal mimarları, enstrümanlarının sınırlarını zorlayan usta isimlerden oluşuyor:

  • Marina Kvlividze – Keman
  • Hakan Özhan – Kontrbas
  • Atahan Kaya – Gitar
  • Rufina Usmanova – Piyano
  • Özge Salar Berber – Flüt

Kulaklardan Ruhlara Dokunan Bir Sinematik Görsel Şölen

Gecenin işitsel zenginliği, sahne üstünde adeta bir görsel şölene dönüşecek. Ünlü dansçılar Figen Özal ve Ali Kemal Koçak, tangonun tutku dolu dilini etkileyici koreografilerle sahneye taşıyacak. Müziğin ritmiyle ritim tutacak olan adımlar, izleyenleri adeta bir film sahnesinin içine çekecek.

Hem sıkı tango takipçilerini hem de disiplinlerarası bir sanat gecesi yaşamak isteyen tüm sanatseverleri bir araya getirecek olan "Tango Del Mar", Mersin'in kültür-sanat hafikasında iz bırakmaya aday.

Bu büyüleyici atmosferi kaçırmamak için yerinizi şimdiden ayırtın!

EditörEditör