GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-04-2024 20:55   Güncelleme : 22-04-2024 20:55

TEMAD Mersin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutladı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Mersin İl Başkanı Halil Kur, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı" yayınladığı mesajla kutladı.

TEMAD Mersin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutladı

TEMAD  Mersin İl Başkanı Halil Kur, yayınladığı kutlama mesajında; "Bu gün millet iradesinin tecelli ettiği T.B.M.M.’nin 104 ncü kuruluş yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz.

Bu gün büyük devlet adamı ATATÜRK ‘ümüzün “ En Büyük Eserim” diye söylediği 1 nci meclisimizin açıldığı milletimizin kendi kaderine hakim olmak için başlattığı büyük ve onurlu yürüyüşümüzün adımının atıldığı gündür.

Bu gün “Bugünün küçükleri yarınımızın büyükleridir.” Diyen Atamızın bu bayramı Türk Çocukları ile tüm Dünya Çocuklarına armağan ettiği gündür.

Çağdaş, Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyeti ATATÜRK ‘ümüzün aydınlattığı ışığın altında medeniyet yolunda Türk Gençliği ile birlikte yürümeye devam edecek çocuklarımızın geleceğe taşıdıkları çağdaşlık meşalesi Türkiye ‘mizde hiç sönmeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle bu müstesna günde Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere 1 nci mecliste görev yapan üyeleri, kurtuluş savaşımızın tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor özgürlüğün, eşitliğin, adaletin dayanağı olan bayramımızın Yüce Türk Milletine ve tüm çocuklarımıza kutlu olması dileğiyle selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör