GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-10-2022 21:16   Güncelleme : 06-10-2022 22:18

Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi Dayanışma Derneği, TSGAL'ni Ziyaret Etti

Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi Öğretmenleri ve Mezunları Dayanışma Derneği, resmen kuruluşunu tamamlamasının ardından ilk ziyaretini Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi (TSGAL) Müdürü Sezer Çetin'e yaptı.

Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi Dayanışma Derneği, TSGAL'ni Ziyaret Etti

Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi Öğretmenleri ve Mezunları Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Yavuz Çıplak, Başkan Yardımcısı Mustafa Çakır, Dernek Genel Sekretwri Niyazi Kutlay Yönetim Kurulu Üyelerinden Mehmet Cengiz ve Aydın Kösel, Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi (TSGAL)  Okul Müdürü Sezer Çeti'ni ziyaret ederek yeni kurulan derneğin amacı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

29 Ağustos 2022 günü Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi Okul Müdürlüğüne atanan yeni okul Müdürü Sezer Çetin'e haırlı olsun dileğinde bulunan Başkan Yavuz Çıplak, yeni görevinde başarı dileğinde bulundu.

Başkan Çıplak, "Derneğimiz, ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilere burs desteği sağlayarak, eğitimlerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Okulumuzun şanlı tarihindeki başarılarına yenilerini eklemeyi ilke edinerek okula her türlü desteği sağlamak için  kentin var olan potansiyelini en etkin biçimde okulumuza yarar sağlayacak  çalışmalar yapmak, etkinliklere destek vermek istiyoruz" dedi. Okulun öncelikli ihtiyaçlarının belirlenerek okul yönetimi ile çözüm odaklı kentin desteğini sağlanmasında dernek olarak gerekli oln desteğin sağlanması için çaba göstereceklerini dile getiren Başkan Çıplak,Yerel yönetimlerin desteğinin sağlanmasında dernek yönetimi olarak aktif rol üstleneceklerini ifade etti. Her zaman okul öğretmenleri ve mezunları arasında dayanışma içinde olmayı amaçladıklarını ifade eden Çıplak, her alanda iyi günde kötü günde sıkı bir dayanışma örneğini sağlayarak yaygınlaştırmayı, dayanışma ruhunu canlı tutmayı ilke olarak benimsediklerini belirtti.

Okul Müdürü Sezer Çetin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okul için, eğitim için yapılacak her türlü destek ve katkı çocuklarımızın geleceğine yapılmış en büyük sorumluluk ve görev olduğunu belirterek, işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi Öğretmenleri ve Mezunları Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu,  ilk toplantısını eskiden öğretmenler odası olarak kulanılan toplantı salonunda Yavuz Çıplak, başkanlığında gerçekleştirdi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

 

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala