EĞİTİM
Giriş Tarihi : 17-12-2022 23:17   Güncelleme : 17-12-2022 23:17

TOROS ÜNİVERSİTESİ’NDE 4. KARİYER ve NETWORK ZİRVESİ

Toros Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve Toros Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrenci Topluluğu tarafından 4. Kariyer ve Network Zirvesi düzenlendi.

TOROS ÜNİVERSİTESİ’NDE 4. KARİYER ve NETWORK ZİRVESİ

Bahçelievler Kampüsü Kültür Merkezi’nde düzenlenen zirveye akademisyenler, sektör temsilcileri, Toros Üniversitesi ve Mersin Üniversitesi öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. 3 oturumda gerçekleşen zirve Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Ömer Arıöz’ün video mesajı ile başladı.

Etkinliğe Paket Taxi ve O Bir Usta kurucusu Raşit Emir Süer, Tosyalı Holding İşe Alım Yöneticisi Özge Pekkan, Tosyalı Holding Endüstriyel Gazlar Satış Uzmanı Faruk Özdemir, Derya Grup İnsan Kaynakları Direktörü Pınar Özer, VM Medikalpark Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Nursal Ünal, Europap Tezol İ. K. Ve İdari İşler Yöneticisi İbrahim Sani Gür, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada konuşmacı olarak katıldı.

Etkinlikte konuşmacılar öğrencilere iş başvuru süreci ve başvuru yapılırken dikkat edilmesi gerekenler konusunda fikir verecek konuşmalar yaptı. Kendi şirketlerindeki işe alım süreçleri hakkında deneyim paylaşımı yapan konuşmacılar daha sonra öğrencilerden gelen soruları cevapladı. Etkinlik sonunda konuşmacılara öğrenci konseyi üyeleri tarafından ağaç sertifikası takdim edildi.

EditörEditör