GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-01-2024 13:36   Güncelleme : 17-01-2024 14:46

Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, Gazetecilerle Buluştu

Dr Ali Öz, MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından ilk kez basın mensuplarıyla buluştu.

Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, Gazetecilerle Buluştu

MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, basın mensuplarıyla kahvaltıta buluştu.

Öz'ün basınla ilk kez bir araya geldiği toplantıda MHP Toroslar İlçe Başkanı Av. Osman Mete Yıldız, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı R. Kaya Tepe, Mersin İnternet Gazetecileri Derneği  (MEİGDER) Başkanı Vahap Şehitoğlu, KANAL 33 Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş'ın yanı sıra  gazeteciler yoğun ilgi gösterdi.

Mersin Siyaset ve  Tıp Dünyasının güler yüzlü sevilen ve başarılı ismi Dr. Ali Öz, geçen hafta MHP Genel Merkezi'in  MHP Toroslar Belediye Başkanı adayı olarak açıklanmasının ardından sabah kahvaltısında gazetecilerle buluşarak sohpet etti.

24. ve 25. Dönem MHP Mersin Milletvekili Dr. Ali Öz,   Mersin, her yönüyle, zenginlikleriyle  çok önemli bir kent olduğunu , ülkenin her yerinden kentin göç alarak çok kimlikli  özelliğiyle insanların huzur ve mutlu biçimde yaşadığı bir şehir olduğunu belirtti. Kentin dil, din, ırk, mezehep, renk ayrımı gözetilmeden  hiçbir ayırım gözetilmeden tüm insanlarımız  birlik, beraberlik, huzur içinde bir arada yaşadığını dile getirerek "İnsancıl bir anlayışla, herkesimden alacağım destek ve güçle başarıyla Toroslar'ı yöneteceğime inancım tamdır." dedi.

Amacının sadece seçim kazanmak olmadığını belirten  Toroslar Belediye Başkan Adayı Öz, 1 Nisan'dan itibaren Toroslar'a  hizmetler önceliği olduğuna vurgu yaparken,  bu hizmetleri, tercübe, deneyim ve ,birikimlerini kent için seferber edeceğinin sözünü verdi.  Gazetecilere seslenen  Öz, "Sizlerden alacağımız tavsiyeler, öneriler eşliğinde Toroslar için güzel şeyler başaracağımıza inanıyorum. Biriliğimiz, beraberliğimiz inşallah daim olur. "dedi. Öz,gazeteciler ile bir süre sohpet etti, toplantıya katıldıkları için teşekkür etti.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

 

EditörEditör