KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 31-10-2021 09:43   Güncelleme : 31-10-2021 10:10

Yenişehir Kitap Günleri Başladı

Yenişehir 1. Kitap Günleri 30 Ekim 2021'de yazarların, yayınevilerin kitap severlerin katılımlarıyla başladı.

Yenişehir Kitap Günleri Başladı

"Ben Bir Sokak Köpeğiyim" kitabıyla Yenişehir 1. Kitap Günleri'nde sıradışı kişiliğiyle Semih İğdigül ilgi çekti.

Gerçek bir yol hikayesi dediği "Ben Bir Sokak Köpeğiyim"  ile hayvan severlerin dikkatini çekerken toplumu sokakta yaşayan  canlılara, sokak hayvanlarına dikkat çekiyor.

Semih İğdigül, sokak köpeklerinin yaşamına dikkat çekmek için mororuyla yola düşen binlere kilometre yol katleden ta Azarbeycan'a kadar giden bir serüvenci, Mersin'den İzmir'e kadar yaya giden bir çılgın. Tüm bunları sokak köpekleri için yaptım diyen bir yazar.

Ben Bir Sokak Köpeyiyim adlı kitabın gelirini sokak köpeklerine katkı için bağışladığını dile getiren yazar İğdigül, insanları sokak köpeklerine sahip çıkamaya çağırıyor.

Renkli kişiliğiyle toplumun ve medyanın ilgi odağı olan Semih İğdigül, sinema ve dizi oyunculuğylada alkış topluyor. Önemli dizilerde, sinemada oyunculuk yaparak yaşamını sürdürmekte.

Dün öğle saatlerinde çadırlarını açan Yenişehir 1. Kitap Günleri'nde yerel yazarlar için özel standlar var.Yazarlar okurlarına kitaplarını imzalarken, yayınevileri de yeni kitapları okurlarına ulaştırıyor. 

Yenişehir 1. Kitap Günleri 14 Kasım 2021 tarihine kadar Pozcu FORUM AVM önü, GMK Bulvarı yanında kitap severlerin ziyaretlerini bekliyor.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala