EKONOMİ
Giriş Tarihi : 09-11-2016 13:27   Güncelleme : 09-11-2016 13:27

6736 SAYILI KANUN MALİ MÜŞAVİRLERE ANLATILDI

Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası konferans salonunda 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu farklı bir konseptte ele alınarak değerlendirmelerde bulunuldu.

6736 SAYILI KANUN MALİ MÜŞAVİRLERE ANLATILDI

Başvuru süresi 25 Kasım 2016 tarihine kadar uzatılan ve kesinleşmiş, ihtilaflı ve inceleme aşamasındaki alacaklar, matrah artırımı, işletme kayıtlarının düzeltilmesi, varlık barışı gibi gündemi etkileyen konularıyla milyonlarca kişiyi ilgilendiren yapılandırma Kanunundan bütün vatandaşların istifade etmesi konusunda tavsiye niteliğinde bir program gerçekleştirildi.

6736 sayılı Kanunun tüm yönleriyle ele alındığı İnteraktif yöntemle sorulan sorular ve tartışmalı şekilde verilen cevaplarıyla vergi dairesinde karşılaşılan sorunlar ve onların çözümleri noktası da dahil olmak üzere bütün konuklar bilgilendirildi.

Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem GÜNGÖR, Mersin SMMM Odası Başkanı Ömer Faruk TOKGÖZ ve Oda üyelerinin konuk olduğu; Moderatörlüğünü SMMM İbrahim ÖNGÜ’nün yaptığı toplantıya Mersin Vergi Dairesi Başkanlığı Gelir İdaresi Grup Müdürü Vekili Orhan ŞENER, Mersin SMMM Odası Vergi Mevzuatı Komitesi Başkanı Erol DİBO ve Vergi Komitesi Üyesi SMMM Hasan BOZKURT konuşmacı olarak katıldı.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör