KENT
Giriş Tarihi : 26-09-2023 15:34   Güncelleme : 26-09-2023 15:34

AKDENİZ’DE PARK, BAHÇE VE YEŞİL ALANLAR YENİLENİYOR

Akdeniz Belediyesi, ilçe sınırlarında bulunan tüm parklar, bahçeler ve futbol tesisleri ile okul ve sağlık ocağı gibi kamu kurumlarının bahçelerinde budama, çim biçme ve yenileme çalışmalarına hız verdi.

AKDENİZ’DE PARK, BAHÇE VE YEŞİL ALANLAR YENİLENİYOR

Huzurkent Köselerli Mahallesi Fatih Parkı’nda çapalama, tesviye, bitki dikimi ve sulama çalışması yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Huzurkent Bahşiş Mahallesi Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hasan Akdovan Parkı’nda çim biçme ve temizlik çalışması, Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı’nın da havuz temizliğini yaptı.

Ekipler; Akdeniz Mahallesi İbrahim Rencüzoğuları İlkokulu ve Bahşiş Mahallesi Mevlânâ Parkı, Köselerli Mahallesi Şehit Topçu Mehmet Şahin Çeşmesi ile Şen Sokak Parkı, Nacarlı Mahallesi Parkı, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlık binası önü, Adanalıoğlu Mahalle Evi, Karaduvar Sardalya Parkı, Karacailyas Futbol Tesisinde budama, çim biçme ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Kamu kurum ve kuruluşlarına da hizmet veriliyor

Köselerli Aile Sağlığı Merkezi önü bulunan ağaç dallarını budayıp, Gazi Mahallesi okul önünde moloz temizliği yapan park bahçeler ekipleri, Karacailyas Emek Mahallesi muhtarlık binası önündeki park ile Polis Merkezi Amirliği yaya yolu üzerindeki otları biçip temizledi. Huzurkent Köselerli Mahallesi’nde petrol istasyonları yanında bulunan ve yangın riski taşıyan otları biçip bölgeden çıkaran ekipler, Bağcılar İhsaniye (Melemez) Mahallesi’nde ot biçme ve temizlik çalışmasını tamamladı, Demirhisar Mahallesi’nden geçen dere yanındaki yeşil alanda temizlik yaptı.

EditörEditör