YAŞAM
Giriş Tarihi : 02-10-2023 16:54   Güncelleme : 02-10-2023 17:34

Çamlıbel Lions Kulübü'nden Unutsalar da Unutulmayacaklar Etkinliği

Çamlıbel Lions Kulübü, Mersin Alzheimer Derneği Yaşlı Yaşam Merkezin'de "Unutsalar da Unutulmayacaklar" etkinliği düzenledi.

Çamlıbel Lions Kulübü'nden Unutsalar da Unutulmayacaklar Etkinliği

7 Yıldır  alzheimer ve demas hastalarına başarıyla hizmet verenTürkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi tarafından yaptırılan Yaşlı Yaşam Merkezi özel günlerden birini yaşadı.

Mersin Yaşlı Yaşam Merkezi'nde Çamlıbel Lions Kulübü Alzheimer ve Demas hastalarına moral etkinliğinde Yaşlı Yaşam Merkezi'nde tedavi gören hastalar "Unutsalar da Unutulmayacaklar" etkinliğiyle farklı bir gün yaşadı.

Çamlıbel Lions Kulübü Üyeleri etkinliğe büyük katılım gösterdi, Etkinliğe  Yaşlı Yaşam Merkezi yönetimi ve  personeli etkinlikte hastalara eşlik etti. 

2 Ekim 2016'da büyük bir törenle açılışı gerçekleştirilen Alzheimer Derneği Mersin Şubesi "Yaşlı Yaşam Merkezi" bu güne kadar hastalarına büyük bir titizlikle hizmet verdiğini dile getiren Çamlıbel Lions Kulübü 2023-2024 Dönem Başkanı Av. Tevfik İçel, "Bu özel günde Yaşlı Yaşam Merkezi sakinlerine moral vermek için, Çamlıbel Lions Kulübü üyeleri ile birlikte bu etkinliği sizler için düzenledik. Birlikte şarkılar söyleyeceğiz, türkülere eşlik ederek hoşça vakit geçireceğiz. Sizlere sağlıklı huzurlu bir yaşam diliyorum" dedi.

Çamlıbel Lions Kulübü, "Unutsalar da Unutulmayacaklar" etkinliğinde D.A.K Müzik Gurubu bağlama sanatçısı Diyap Ağakaçtaş sevilen türkülerden bir demet sundu.

Türk Sanat Müziği sanatçıları kanunda Mustafa Atmar, ud sanatçısıMetin Arslan ve ritimsaz sanatçısıAzmi Çalışkan bir birinden güzel şarkıları ile Aşzheimer hastalarına güzel anlar yaşattı.

Alzhemer hastaları gönüllerince eğlendi.Çamlıbel Lions Kulüp üyelerinin kendi elleriyle evlerinde hazırladıkları  pasta ,tatlı, börek , çörek ve kısır  gibi yiyecekler Yaşlı Yaşam Merkezi sakinlerine sunuldu.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör