GÜNDEM
Giriş Tarihi : 19-12-2017 15:06   Güncelleme : 19-12-2017 15:06

Cimbom’dan Ocak Taarruzu

Sezon başında yaptığı nokta atışı transferlere kadrosunu güçlendiren Galatasaray eksik olan yerler için ocak ayında atağa geçiyor.

Cimbom’dan Ocak Taarruzu

Yaz dönemindeki transfer sezonunda Gomis, Belhanda ve Feghouli gibi isimleri kadrosuna katarak güçlü bir ekip olan Galatasaray, Tudor ve yönetimin bir araya geldiği toplantıda ocak ayında transfere devam etme kararı aldı.

Florya tesislerinde gerçekleşen toplantıda Dursun Özbek ve Cenk Ergün’le bir araya gelen sarı kırmızılı ekibin Hırvat çalıştırıcısı takımın eksik yönlerini anlattı. Ön plana çıkan nokta ise sol bek.

Asamoah Israrı Sürüyor

Transfer sezonunda geldi gelecek derken Juventus’un adını UEFA listesine son anda bildirdiği Asamoah ocak ayında yapılacak olan transferin bir numaralı gündem maddesini oluşturuyor.

Ganalı oyuncuyu takımda görmeyi çok istediğini belirten deneyimli teknik adam, kurmak istediği sistemde bu şekilde çift yönlü bir sol bekin mutlaka gerekli olduğunu ifade etti.

Bazı maçlarda üçlü savunma kurgusuyla sahaya çıkan sarı kırmızılı ekip özellikle sol kanadında sorunlar yaşıyor. Sağ tarafta Sabri Sarıoğlu’nun eksikliğini yeni transfer Mariano ile çabuk dolduran Galatasaray sol kanatta yaşadığı problemin çözümü için ocak ayında bir kez daha İtalyan ekibinin kapısını çalacak.

Arda Turan Gelecek Mi?

Sarı kırmızılı ekibin ocak ayında yapmayı düşündüğü hamlelerden bir tanesi de Arda üzerine olacak. Daha önce adı yaz döneminde Galatasaray’la anılan ancak taraftarın tepkisi olduğu için takıma gelmek istemediğini söyleyen Arda, şartlar oluşursa yeniden yuvasına dönebilir. Hırvat teknik adam kadroda Arda gibi bire oyuncuya her zaman ihtiyacı olduğunu belirtmişti.

Kendisine bu konuda yöneltilen sorulara da her zaman açık kapı bırakarak cevap veren başkan Dursun Özbek, Arda’nın camianın bir evladı olduğunu ve bir gün mutlaka bu takıma geri döneceğini ifade ederken İdari Menajer Cenk Ergün de Arda’nın kendisine sözü olduğunu ve bir gün Türkiye’ye döneceğini ifade etmişti.

 

Uzun süredir Barcelona takımında forma şansı bulamayan Arda Turan ise camianın nabzını yoklayarak kararını belirleyecek. Takıma geri dönmek istediği ancak gelecek tepkilerden çekindiği belirtilen oyuncunun form durumu ise belirsizliğini koruyor. Spor dünyası hakkındaki en son gelişmeleri ve en yüksek oranları youwin mobil ve supertotobet siteleri üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

Web EditorWeb Editor