TÜRKİYE
Giriş Tarihi : 10-06-2016 13:04   Güncelleme : 10-06-2016 13:04

Ereğli'de Trafik Katliamı 10 Ölü

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde TIR ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden olduğu tahmin edilen 10 kişi öldü, her iki araçtaki 4 kişide yaralandı.

Ereğli'de Trafik Katliamı 10 Ölü

Kaza, bugün saat 08.30 sıralarında Konya- Adana karayolu Ereğli yakınındaki Hortu Mevkii'nde, yol yapım çalışması nedeniyle trafiğin tek şeritten sağlandığı bölgede meydana geldi.

Sürücüsü belirlenemeyen 63 S 1036 plakalı minibüs, iddiaya göre halatı sollama sonucu karşı yönden gelen Ercan Gürsoy yönetimindeki 42 EJB 02 plakalı TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan her iki araç, şarampole devrildi. Kazada her iki araçta hurda yığınına dönerken minibüste bulunan ve aynı aileden olduğu tahmin edilen 10 kişi yaşamını yitirdi. 2'si minibüste olmak üzere her iki araçtaki 4 kişide yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Ereğli ve Karapınar Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Kazada minibüste bulunanların hepsinin erkek ve yetişkin olduğu, İzmir'de bir yakınlarının taziyesinden memleketleri Şanlıurfa'ya dönmek üzere oldukları öğrenildi.

Minibüs içinde ve altında sıkışan ölenlerin cesetleri itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldıktan sonra otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Ölenlerin kimliklerinin belirlenmesi için de çalışma başlatıldı.

DHA

EditörEditör