KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 19-09-2023 23:00   Güncelleme : 19-09-2023 23:00

FÜSUN ÜSTEL'DEN KÜLTÜR SANAT SEMİNERİ

Akdeniz Opera ve Bale Derneği (AKOB) düzenlediği basın toplantısında Kültür Sanat Seminer Dizisi’nin ilki Prof. Dr. Fusun Üstel tarafından "Kültür Sanat Semineri ile başlayacağını duyurdu.

FÜSUN ÜSTEL'DEN KÜLTÜR SANAT SEMİNERİ

Mersin Kent Konseyi'nde düzenlenen basın toplantısında AKOB Yönetim Kurulu Başkanı Demet Şaman Tarlakazan, Başkan Yardımcısı Fazıl Tütüner'in de hazırbulunduğu etkinlikte Ferudun Gündüz'ün yanı sıra  etkinliğin paydaşları yer aldı.

Kültür Sanat Semineri ile ilgili AKOB Başkanı Tarlakazan, Kültür Sanat Semineri Dizisinin ilkinin konuğu Prof. Dr. Füsun Üstel olduğunu, Ulaş Bayraktar moderatörlüğünde semineri gerçekleşeceğini açıkladı.

Başkan Tarlakazan, "Kültür sanat alanında saygın çalışmaları olan isimlerle gerçekleştirilecek bu seminerlerde, kent bileşenleri ile bir araya gelinecek; yerel yönetim temsilcileri; sivil toplum temsilcileriyle, kültür sanat alanında çalışan organizasyonlarla/ bireylerle; üniversite, meslek odası ve iş dünyası temsilcileriyle bir arada olunacaktır" açıklamasında bulundu.

Başkan Tarlakazan seminer, 22 Eylül 2023 Cuma günü saat 17.00'de AKİB salonunda  yapılacağını dile getirirken etkinlikten genç keman sanatçıları Ecmed  Neva Bildik ve Deniz Yakın'dan mini bir müzik dinletisi gerçekleştirileceğini ifade etti.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör