KENT
Giriş Tarihi : 25-01-2019 23:42   Güncelleme : 25-01-2019 23:42

GİDERİK HEDEF BÜYÜTTÜ

Çukurova Bölgesinde profesyonel yöneticilerin tarafından kurulan ve 2010 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) 2019 yılı faaliyet planını görüşmek üzere Mersin Otelinde buluştu.

GİDERİK HEDEF BÜYÜTTÜ

 

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısında; “İnsan Kaynaklarına yönelik etkinlikler, eğitimler, kariyer günleri, insan yönetimi zirvesi gibi birçok konuyu masaya yatırdı. Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) Yönetim Kurulu Başkanı Serkan ÖZADA, bugüne kadar gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalarla kamuoyunda saygın bir yere sahip olan derneğin 2019 yılında da aynı kararlılık ve azimle çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Özellikle kurumsallaşma, markalaşma, dijitalleşme, insan kaynakları modellemeleri üzerinde çalışmalara ağırlık vereceklerini ifade eden başkan ÖZADA 2018 yılında gerçekleştirdikleri 8. İnsan Yönetimi ve Liderlik Zirvesinin sadece Mersin ilinde değil Türkiye’de ses getirdiğini, yine 2019 yılında da bu organizasyonun markalaşarak Mersin ekonomisine katkı sunar hale getirmek istediklerinin altını çizdi.

MERSİN KENT HABER

PalaPala