GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-05-2026 17:37   Güncelleme : 12-05-2026 11:08

GİŞKAD, Anneler Günü'nü Coşkuyla Kutladı

Girişimci İş Kadınlar Derneği (GİŞKAD) Üyeleri, anneleriyle birlikte düzenlenen yemekte "Anneler Günü'nü" gönüllerince kutladı.

GİŞKAD, Anneler Günü'nü Coşkuyla Kutladı

Liya'da düzenlenen "GİŞKAD Anneler Günü Yemeği", GİŞKAD üyeleri anneleriyle birlikte canlı müzik eşliğinde  gönüllerince kutladı.

GİŞKAD Üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği "Anneler Günü" yemeği neşe içinde geçti.

GİŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Mürvet Beydağı, etkinlikte yaptığı konuşmasında  bu özel günde GİŞKAD Üyelerimiz, Üyelerimizin  anneleriyle birlikte olmaktan,  bu yemekte bir araya gelmekten, anneler gününü birlikte kutlamaktan son derece mutlu olduk. Hep birlikte bu sevince ortak olmak GİŞKAD Ailemizle birlikte çok güzel" dedi. Başkan Beydağı, tüm annelerin "Anneler Günü'nü" kutladı.

Canlı müzik eşliğinde birbirinden güzel şarkılara eşlik edildi, müzik eşliğinde doyasıya eğlenildi.

Bugün doğum günü olan GİŞKAD Kurucu Başkanı Cavidan Demirağ'a sürpiriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Demirağ, doğum gününü pastasını kesti, GİŞKAD Üyelerine teşekkür etti.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör