GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-11-2021 19:56   Güncelleme : 27-11-2021 22:13

GİŞKAD ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) üyeleri, Mersin Valisi Ali İhsan Su'nun Eşi Zeliha Su'nun da katıldığı istişare ve yeni aday üyeleriyle tanışma kahvaltısında buluştu.

GİŞKAD  ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Mersin/ Marina Chef Mezze'de düzenlenen GİŞKAD üyeleriyle tanışma ve istişare toplantısına,Mersin Valisi Ali İhsan Su'nun Eşi Zeliha Su,  GİŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Mürvet Beydağı, Önceki dönem başkanlarından Cavidan Demirağ, Ayferi Tuğcu, GİŞKAD Üyesi ve TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yeşim Kış Akçer, yönetim kurulu üyeleri, GİŞKAD Üyeleri ile GİŞKAD yeni aday üyeleri katıldı.

GİŞKAD Başkanı Mürvet Beydağı, "Düzenlediğimiz kahvaltı etkinliğinde bizleri yalnız bırakmayan Zeliha Su Hanımefendiye teşekkürler ederiz. Birlikte olmaktan çok mutlu olduk. Bugün aramıza yeni katılan üyelerimizle, GİŞKAD üyelerimizi tanıştıracağız. Hepiniz hoşgeldiniz" dedi.

Toplantıda GİŞKAD'ın önceki dönem başkanlarından Cavidan Demirağ, GİŞKAD'ın kuruluşu ve  bugüne kadar geçirdiği süreci değerlendirirken, Ayferi Tuğcu da GİŞKAD'ın STK içinde kendine özgü çalışmalarıyla kadınların iş yaşamında hak ettiği yeri alması, başarılarının temelini sağlam projelerle, konunun uzmanlarınca düzenlenen eğitim etkinliklerle Mersin İş Dünyasındaki hak ettiği yeri, başarıları üyelerimizle birlikte gerçekleştirdiklerini dile getirdi. 

Zeliha Su, "Mersin'e geldiğimde kadınların iş yaşamında başarılı çalışmalarını hayranlıkla izliyorum. Kadınlarımız  iş dünyasında başarılarıyla hak ettikleri yerde olmalarından büyük mutluluk duydum. Masaya yumruğunu vurarak ben de varım diyen sizleri tebrik ediyorum." sözleriyle GİŞKAD Üyelerini kutladı.

Yeni üyelerin katılımıyla daha güçlendiklerini belirten Başkan Beydağı,bu güzel günde kendilerini yalnız bırakmayan Zeliha Su'ya çiçek verdi.

Etkinliğe katılan GİŞKAD üyelerine Alper Girgeç, "Kişilik Envanteri , Yaşamımızdaki Yeri" konulu bir sunum gerçekleştirldi.

GİŞKAD Kahvaltı etkinliği, "Etkili İletişim ve Sosyal Beceriler Eğitimi" alan GİŞKAD Üyelerine katılım belegeleri Günayım Ayaz tarafından verilmesiyle sona erdi.

 

Vali Su'nun Eşi Zeliha Su, GİŞKAD Üyeleri birlikte toplu fotoğraf çektirildi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala