EKONOMİ
Giriş Tarihi : 23-11-2022 08:49   Güncelleme : 23-11-2022 10:08

GİŞKAD, Üyeleriyle Samtex'te Buluştu

Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD), geleneksel olarak düzenlediği "İstişare Toplantısını" üyelerinin katılımıyla Samtex'te gerçekleştirdi.

GİŞKAD,  Üyeleriyle Samtex'te Buluştu

GİŞKAD  İstişare Toplantısı, GİŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Mürvet Beydağı başkanlığında Samtex'te toplandı. Toplantıya GİŞKAD Yönetim Kurulu  ve Üyelerin katılımıyla gerçekleşti.

GİŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Mürvet Beydağı, "Bugün Samtex'te gerçekleştirdiğimiz İstişare toplantımıza hoş geldiniz. Üyelerimizle, işbirliği ve dayanışma ruhunu canlı ve sıcak tutmak için yeniden bir arada bulunmaktan büyük memnuniyet ve mutluluk duyuyoruz.Bizlere ev sahipliği yapan Santex'yöneticisi üyelerimizden İnci ve Songül Yıldızoğlu'na ve personeline teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum"sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Samtex yöneticisi İnci Yıldızoğlu,yaptığı kısa konuşmasında GİŞKAD Üyelerinin göstermiş olduğu büyük ilgiye teşekkür etti.

Samtex, konuklarına "Kış Kreasyonları" adlı defile düzenledi. Defilenin kareografisi ve defilenin mankenleri Samtex personeli tarafından gerçekleştirildi. Defile büyük beğeni ve ilgiyle izlendi. Defile alkışlarla son buldu.

Opera sanatçılarının  klasik müzik dinletisi eşliğinde konuklara  kokteyl sunuldu.

GİŞKAD'ın geleneksel hale getirdiği üyelerinin iş yerinde düzenlediği istişare toplantısına ev sahipliği yapan Samtex,  1988 yılında Fransa'nın başkenti Paris'te kadın giyim sektöründe üretim ve parakende alanında  Yaşar Yıldızoğlu ve kardeşi Abit Yıldızoğlu  tarafından   bir aile şirketi olarak kurularak ticare yaşamına başladı.

Bir aile şirketi olarak kurulan Samtex, 1998'de Hastane Caddesi'nde ilk mağazalsını açararak Mersin'e hizmet vermeye başladı. Bugün Mezitli Vipol, Çarşı Atatürk Caddesi ve 2,5 yıl önce 3.Çevre Yolu'nda ki mağzaları ile kadın giyiminde Mersin giyim sektöründe önemli bir yeri var.

Samtex, GİŞKAD üyesi  İnci Yıldızoğlu ve Songül Yıldızoğlu'nun  yönetiminde abiye, kadın giyimi- kıyafet,, ayakkabı, çanta  ürünleriyle kentin en önemli mağazalarından. Yakın bir zamanda  kozmetik alanında da Samtex müşterilerine ürün zenginliği sunacak. Samtex aile şirketinin bugünkü geldiği noktada  İnci Yıldızoğlu'nun oğulları Can ve Sam Yıldızoğlu'nun destekleri ve katkılarıyla büyüyor.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör