KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 09-04-2021 17:41   Güncelleme : 09-04-2021 19:17

İNCİ DELİORMAN, "İNCİ'NİN İNCİLERİ" KİTABININ GELİRİNİ EĞİTİME BAĞIŞLADI

İnci Deliorman, "İnci'nin İncileri" adlı şiir kitabını Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın da katıldığı imza günü etkinliğiyle okurlarıyla buluşturdu. Kitabın geliriyle öğrencilere tablet alınacak.

İNCİ DELİORMAN,

Örnek bir Cumhuriyet kadını olan İnci Deliorman, "İnci'nin İncileri" adlı kitabının gelirini uzaktan eğitimde ihtiyacı olan gençlere tablet desteği sağlanması amacıyla Türk Kadınlar Konseyi Derneği Mersin Şubesi'ne bağışladı.

Mezitli Down Cafe'de Türk Kadınlar Konseyi Derneği Mersin Şubesi tarafından düzenlenen "İnci'in İncileri" imza günü etkinliğine Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Büyükşehir Belediyesi  Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu, Türk Kadınlar Konseyi Derneği Mersin Şube Başkanı Belgin Gürağaç, Mezitli Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Kurtuluş, İnci'nin İncileri" yazarı İnci Deliorman, Kızı Gülgün Ciğer, İş İnsanı Tarık Ciğer, Aile Yakınları,Türk Kadınlar Konseyi Derneği üyeleri'nin yanı sıra kitap dostu arkadaşları katıldı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Hayalimdeki insanlar sevgiyle baksınlar yaşama,belediyelerde anlayışlar değişerek eski bakış açılarını bırakarak sosyal belediyecilik içinde insan yaşamına dokunduğunu, kadınlara doğum yapmadan önce ulaşmayı amaçlıyoruz. İnsanları aramak çok önemli, onların aranması insanı çok mutlu eder." dedi. Başkan Tarhan, İnci hanımın toplumsal yaşamın içinde her zaman her yerde aldığını, bu örnek davranışıyla toplumsal duyarlılığı ile her yerde her zaman sorumlu duruşunu göstermesi, o enerjisiyle tüm kadınlara da örnek olduğunu belirtti. Tarhan, bu örnek tavrı, davranışı, duruşu ile eğitim için kitabın gelirini bağışlayarak öğrencilere tablet desteği için İnci Hanıma teşekkür etti, İnci Hanımı kutladı.

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Mersin Şubesi Başkanı Gürağaç Başkan Tarhan ile birlikte İnci Deliorman'a  "İnci'nin İncileri" adlı kitabının gelirini bağışlayarak eğitime verdiği destek için teşekkür plaketi takdim edildi.

İnci Deliorman yaptığı konuşmasında, "Konuşamadığım için şair oldum, Sevgiyi eksik etmedim. İnsanları olduğu gibi sevin. Sevgi tüm kalplere girer. Kimseyi üzmeyin, karşılıksız sevin." dedi. Deliorman, kitabında  sevgiyi yazdığını belirterek kendine destek veren herkese teşekkür etti.

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Mersin Şube Başkanı Gürağaç,"İnci Deliorman, "İnci'nin İncileri" adlı şiirkitabının gelirini derneğimiz Türk Kadınlar Konseyi'ne bağışladı. Kitabın geliriyle Uzaktan Eğitime ulaşamayan tableti olmayan gençlerimize tablet desteği sağlayacağız. İnci Hanıma kitap gelirini bağışladığı için teşekkürler ederiz. İmza Günü etkinliğimize katılan  Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan'a destekleri için teşekkür ederim" dedi.

İmza günü etkinliğine katılan kitap severler, kitaplarını İnci Deliorman'a imzalattı. Kitap ederini bağış kutusuna atıldı Elde edilen kitap geliriyle birçok öğrenciye tablet yardımı yapılacak.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala