YEREL
Giriş Tarihi : 11-05-2022 18:10   Güncelleme : 26-05-2022 13:46

Kapşonlu Sweatshirt Modelleri

Altına hiç sorunsuz olarak hemen hemen her tür alt model ile giyebileceğiniz sweatshirt modelleri ile kadın erkek tüm kesimler rahatlığın tadını çıkarabiliyor. Sweatshirtler çok beğenildiği ve her ortamda giyilebildiği için her geçen gün yeni bir model daha tasarlanabiliyor. Kapşonlu sweatshirt modelleri ve tüm diğer sweatshirtler her sezon yeni renklerle karşımıza çıkıyor.

Kapşonlu Sweatshirt Modelleri

Kapüşonlu, kapüşonsuz, bisiklet yaka, fermuarlı ve fermuarsız modeller, crop tarzı sweatshirt modelleri, desenli, desensiz, baskılı ve hoodie modeller oldukça zengin bir giyim stili oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Oversize Sweatshirt İle Rahatlık Çılgınlığı

Pek çok farklı modeliyle her gün rahatlıkla giyilebilen sweatshirtler en çok da oversize olarak çok sevildi. Hoodie ve kapşonlu sweatshirt modelleri ile oversize birleştiğinde ortaya mükemmel bir stil çıkıyor. Son derece pratik bir şekilde kombin yapılabilen bu modellerle çarşı, pazar, gezme, her işinize yarayacak parçalar gardıropların bir köşesinde yerini almalıdır.

Özellikle yumuşak ve soft renkler ile altına tayt veya jogging pantolonlar ile harika bir görünüm elde edebilirsiniz. Tesettür giyim kullanan bayanlar da unutulmamış ve daha tunik tarzı alt ile takım veya tek sweatshirt olarak sunulmaktadır.

Basic Sweatshirt Modelleri İle Sadeliği Yakalayın

Çok fazla çılgın modellerden hoşlanmayan ve sadeliği korumak isteyenler de unutulmadı elbet. Sadelikten hoşlanan ve tarzını korumak isteyenlerin en çok tercih ettiği model olan basic sweatshirtlerin soft ve nude renklerinin yanında tüm renk kartelasına sahiptir. Gerek koşu ve spora gerekse de arkadaş davetlerine rahatlıkla giyebileceğiniz basic sweatshirtler mutlaka dolabınızda yer almalı.

Kapüşonlu ya da kapüşonsuz, fermuarlı ve fermuarsız, dik yaka veya bisiklet yaka, oversize veya hoodie olarak çok fazla ürün seçeneği sunan benzersiz sweatshirt modelleri ile ne giyeceğim dersine son verebilirsiniz. Kombin yapma konusunda da sorunsuz bir giysi olan basic sweatshirtlerle günün her anı stilinizi yansıtabileceksiniz. Birbirinden tarz ve konforlu muhteşem sweatshirt modellerine göz atmak ve güvenli bir şekilde alışveriş yapmak için https://www.beyyoglu.com/kadin-sweatshirt/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala