TURİZM
Giriş Tarihi : 31-10-2023 18:23   Güncelleme : 31-10-2023 18:23

Lüksün Oscar Ödülleri Verildi

“Lüksün Oscar’ı” olarak adlandırılan Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards için Girit’te düzenlenen törende, 50’den fazla sektör lideri ödül aldı. 

Lüksün Oscar Ödülleri Verildi

16 ülkeden konaklama ve lüks sektörünün profesyonelleri, Girit’te buluştu. 

Turizm, konaklama sektörünün profesyonelleri İstanbul’dan sonra şimdi de Girit’te buluştu. Konaklama sektöründe “lüksün Oscar’ı” olarak adlandırılan, geçtiğimiz yıl da İstanbul’da düzenlenen Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards’ın (SSLHLA) töreni, 11. yıldönümünde 28 Ekim’de Wyndham Grand Mirabello Bay’de gerçekleştirildi. 16 ülkeden iş insanının katıldığı etkinlikte lüks konaklama sektöründen 50’den fazla profesyonel ödül aldı. 

“Tüm kazananlara teşekkür ediyoruz”

Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards organizasyonunun Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucusu Khalil El-Mouelhy, ödül törenine ilişkin düşüncelerini şu sözlerle aktardı: “Tüm kazananlara bu geceyi yıldızlarla geçidine dönüştürdükleri için teşekkür ediyoruz. Konaklama sektörü, son dönemde yeniden toparlandı. Kazananlarımızın başarılarını Wyndham Grand Mirabello Bay'de kutlayabilmekten büyük mutluluk duyduk.”

Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards’tan edinilen bilgilere göre ödül töreninin sunuculuğunu Lisa Sophie Thoma üstlendi. Belgin Aksoy, sağlık ve zindeliğin küresel çapta teşvik edilmesine yaptığı katkılardan dolayı “Sağlık ve Esenliğin Öncüsü” ödülüne layık görüldü. Transcorp Hotels Plc'nin CEO'su Dupe Olusola da “Yılın CEO'su" ödülünü kazandı. Türkiye'den katılan ve ödül alan diğer önemli işletmeler arasında Lazzoni Hotel, Naz City Hotel, Richmond Nua Wellness Spa, Mivara Luxury Bodrum ve The Stay Hotels bulunuyor. 

B2PRESS

EditörEditör