YAŞAM
Giriş Tarihi : 22-02-2023 09:26   Güncelleme : 22-02-2023 11:21

MERSİN ADIYAMANLILAR DERNEĞİ MERSİN'E GELEN DEPREMZEDELERE YARDIM DAĞITIYOR

Mersin Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, kentimize gelen depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaları devam ediyor.

MERSİN ADIYAMANLILAR DERNEĞİ MERSİN'E  GELEN DEPREMZEDELERE YARDIM DAĞITIYOR

Kahramanmaraş merkezli 10 ili kapsayan deprem bölgesinde depremzede vatandaşların yardımına koşan Mersin Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, deprem sonrası kentimize gelen depremzede vatandaşlara yardımına koşuyor.

Mersin Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Hacı Sarıdoğan, 
"Adıyaman Malataya Kahramanmaraş Gaziantep Osmaniye Hatay Diyarbakır Kilis ve Adana dan Mersin’e  gelen afetzede hemşehrilerimiz , gıda, ve her türlü ihtiyaçları için bana ulaşabilir." çağrısında bulundu.

Hacı Sarıdoğan "Mersin Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği ve Vakfı olarak Mersin'deki Dernek ve Vakfımız Sadece Adıyaman'a değel deprem felaketi yaşayan 10 ilemiz vatandaşına  yardım ediyoruz, .Depremzede olarak Mersin'e  gelen küçükten büyüğe kadar her vatandaşımıza   çocuk maması, erzak giyim, kumanya tarzında ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. İhtiyaç sahipleri depremzede vatandaşlarımız bizlere başvursun" dedi.

Mersin Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Hacı Sarıdoğan, 0 (532) 629 02 02 ve  0 (0532)449 33 02 telefonlarına başvurulsun açıklamasında bulundu.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör