YAŞAM
Giriş Tarihi : 29-11-2021 19:45   Güncelleme : 29-11-2021 19:45

MERSİN BAROSU’NDAN CEZAEVİNDEKİ KADIN VE ÇOCUKLARA TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ

Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi ve Çocuk Hakları Merkezi, Tarsus Cezaevi’ndeki kadınlara ve yanlarında kalan çocuklara temel ihtiyaç desteği verdi.

MERSİN BAROSU’NDAN CEZAEVİNDEKİ KADIN VE ÇOCUKLARA TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ

 

Mersin Barosu Başkan Yardımcısı Kazım Yüksel, Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanı Arzu Günay, Kadın Hakları Merkezi ve Çocuk Hakları Merkezi üyesi avukatlar, Tarsus Kadın Kapalı Ceza  İnfaz Kurumu yönetimini ziyaret ederek, cezaevindeki kadın ve çocuklar için almış oldukları temel ihtiyaçları sahiplerine verilmek üzere teslim etti. Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi’nin kadınlar için düzenlediği kermesten elde edilen gelirle alınan hijyenik ürünler ve temel ihtiyaçlar ile Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezimizin cezaevinde annelerinin yanında kalan çocuklar için aldığı kıyafet, kırtasiye malzemeleri ve oyuncaklar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Kadın Hakları ve Çocuk Hakları Merkezi üyesi avukatlar, cezaevindeki kadınların ve çocukların sağlıklı olmaları ve mahrumiyet duygusu yaşamamaları için temel ihtiyaçlarının karşılanması konusunda belirli periyotlarda çalışmalar sürdüreceklerini belirtti. 

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala