MAGAZİN
Giriş Tarihi : 30-05-2017 22:36   Güncelleme : 30-05-2017 22:36

MİSURAFİT’TEN GÖRKEMLİ MÜZİKAL DEFİLE SHOW

Giyim sektörünün yeni markası MisuraFit geçtiğimiz günlerde düzenlenen muhteşem bir müzikal defile ile yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. MisuraFit geçtiğimiz günlerde sunuculuğunu ünlü model ve oyuncu Tuğçe Sarıkaya ile Gökay Kalaycıoğlu’nun yaptığı, Mövenpick İstanbul Golden Horn Hotel’de gerçekleşen 2017 Evos Angels Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni’nde koreografi ve danslarını ünlü koreograf Asil Çağıl’ın yaptığı muhteşem bir defileye imza attı. Genç pop sanatçısı Can Kızıltuğ ile defileye çıkan ünlü modeller ‘Ateş Ediyor’şarkısında Victoria’s Secret mankenlerini aratmadılar.

MİSURAFİT’TEN  GÖRKEMLİ  MÜZİKAL  DEFİLE SHOW

Günay Musayeva, Sema Şimşek, Zeliha Çal, Yağmur Ayaz, Açelya Kartal, Gözde Coşkun, Parıl Erdem,Yasemin Yeniay, Sibel Demiralp, Viktoria İdil Taşpınar,, Dilara Önbey,  Marina Federenko, Olga İgnatova gibi tanınmış modeller  podyuma çıktı.  2017 koleksiyonunun çok beğenildiğini  dile getiren genç tasarımcı  Serpil AYMAZ,  daha çok şık  ve rahat ve fark edilir olmaktan  yana olan bu koleksiyonda kırmızı, mavi, beyaz, sarı, mor, turuncu,  yeşil tonlarında rengarenk pareoların  yanı sıra ,günlük giyim olarak ta kullanılabilecek  kombinler ile çok özel tasarımlar   moda severlerin beğenisini kazandı. Jimnastik ve pilates taytlarında iddialı olan MisuraFit, bayanları hem daha ince gösterecek kesimler hem de forma sokacak çok özek kumaşlar kullanılarak tasarlanmış. Bu yazın teması ise kadınlar için cezbedici bir tema’ En Güzel Sensin’

Tasarımcı Serpil Aymaz yola çıkış hikayelerini kısaca şöyle ifade etti: MisuraFit, hızlı bir şekilde yaşayan, kentsel bir yaşam tarzı için tasarlanmış aktif buluşma markasıdır. Moda severlerden, spor meraklılarından, çağdaş kadının tarz ve tutumundan ilhamla ortaya koyduğu tasarımlarında çok yönlü olmayı ilke edinir.

Markanın, şıklığına önem veren kadının günlük yaşamında da bu durumundan ödün vermemesi ve sporu bir yaşam tarzı olarak benimsemesi adına, kadını gerçek kalite ve şıklığına ulaştırması için özel tasarımlarıyla çalışmalarına başlamıştır. MisuraFit, tasarımlarını moda ve konfeksiyonu birleştiren yüksek performanslı kumaşlar ve stiller ile ifade eder.

Yenilikçi bir giyim tasarımcısı ve üreticisidir. Kumaşlar  ileri fiber teknolojisin faydaları ile pamuk hissi sunar. Nefes alabilir, güneş ışınlarına karşı vücudu korur, pamuktan daha hızlı kurur, renklerini korur, güçlüdür, şekillerini tutar. Yumuşak ve rahattır. İpeksi kalitededir. Elastiktir.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör