MAGAZİN
Giriş Tarihi : 20-01-2016 22:43   Güncelleme : 20-01-2016 22:43

Mücevher Güzeli Nehir

Moda aleminin bebek yüzlü best modeli olarak ünlenen genç mankeni Nehir Öztoprak, kadirhavadis.com'a verdiği demeçte bir taraftan formunu korumak için spora giderken diğer taraftan katalog çekimlerinden sosyal yaşamına zaman ayıramamaktan şikayetçi.

Mücevher Güzeli Nehir

Türkiye'nin büyük mücevher markalarının aradıkları yüz olmayı başaran ünlü model Nehir Öztoprak, katalog çekimlerinden spora vakit ayıramaz oldu.

Moda aleminin bebek yüzlü best modeli olarak ünlenen genç mankeni Nehir Öztoprak, kadirhavadis.com'a özel verdiği demeçte bir taraftan formunu korumak için spora giderken, diğer taraftan katalog çekimlerinden sosyal yaşamına zaman ayıramamaktan şikayetçi.

Tesettür firmaları başta olmak üzere mücevher markalarının vazgeçilmez yüzü olmayı başaran Nehir Öztoprak geçtiğimiz gün ani bir kararla çalıştığı ajansla da yollarını ayırma kararı aldı. Yeni projelerini basın ve halkla ilişkiler danışmanı aracılığıyla yapma kararı aldı.

Son günlerde sıkça maruz kaldığı pürüzsüz yüz güzelliğinizi neye borçlusunuz sorularına da cevaplayan ünlü model güzelliğinin formülü paraben içermeyen bebe kremleri ve ürünleri olduğunu belirtti.

EditörEditör