GÜNDEM
Giriş Tarihi : 19-12-2017 15:30   Güncelleme : 19-12-2017 15:30

Savunmaya Yerli Takviyesi

Galatasaray savunma konusunda ocak ayında yerli oyuncu takviyesi yapmaya hazırlanıyor. Öne çıkan isim ise Kaan Ayhan.

Savunmaya Yerli Takviyesi

 

Takımın eksik yönlerini belirleyen ve bu doğrultuda geçtiğimiz gün Başkan Dursun Özbek ve yöneticilerle bir araya gelen Igor Tudor önceliğinin savunma olduğunu belirti.

Sezona hızlı bir başlangıç yapan ve ilk haftadan itibaren liderliğini korumayı başaran sarı kırmızılı takımda savunmadaki eksikler teknik ekibinin canını sıkıyor. Bu doğrultuda hazırladığı raporu yönetimle paylaşan Hırvat çalıştırıcı kurmak istediği takımda görmek istediklerini belirtti.

Florya’da Mini Zirve

Başkan Dursun Özbek ve beraberinde heyet Florya’daki antrenmanı izledikten sonra teknik direktör Tudor ile kısa bir toplantı yaptı. Toplantının ana başlıkları ise verilen milli takım arasında kaydedilen aşamalar ve ocak ayında yapılacak olan transferlerdi.

Tudor’dan kapsamlı bir rapor talep eden yönetim bu konuda çalışmalara başladığını da belirtti. Öncelikle takım savunmasında olan eksikleri anlatan teknik ekip, dinamik bir stoper takviyesine ihtiyaç duyduklarının altını çizdi. Bu konuda scout ekiplerinin fikrine de danışan teknik kadro tercihini Kaan Ayhan noktasında netleştirmiş görünüyor.

Önümüzdeki dönemde uygulanması beklenen yabancı sayısı kuralındaki kısıtlamayı da düşünen yönetim tercihin yerli olmasına sıcak bakıyor. Bu noktada ocak ayında oyuncunun forma giydiği Fortuna Dusseldorf kulübünün kapısı çalınacak.

Kaan Ayhan Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan milli oyuncu 10 Kasım 1994 yılında Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde dünyaya gözlerini açmıştır. Küçük yaşlarda girdiği Schalke 04 alt yapısında profesyonel futbol hayatına adım atan genç yıldız burada çeşitli yaş kategorilerinde forma giydikten sonra A takım ile idmanlara çıkmaya başlamıştır.

2016 yılının ocak ayında Eintracht Franfurt’a kiralanan 23 yaşındaki Kaan Ayhan burada yarım sezon forma giydikten sonra tekrar geri dönmüştür. Geçtiğimiz yılın yaz aylarında da şu anki kulübüyle masaya oturan genç yıldız halen burada forma giymeyi sürdürmektedir.

 

Türkiye Milli Takımı’ndan yana tercihini kullanan Kaan, genç milli takımlarda da başarıyla görev yaptıktan sonra bu yıl Lucescu tarafından A milli takım aday kadrosuna dahil edilmiş ve ilk kez A milli takım kampında yer almıştır. Dunya kupasina acilan en yuksek oranlari http://www.mobil-bahis.online/1xbet-mobil/ ve tempobet sitelerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

Web EditorWeb Editor