SİYASET
Giriş Tarihi : 04-05-2023 21:55   Güncelleme : 04-05-2023 21:55

TALAT DİNÇER, ZAFER ÇARŞIS'INDA

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, Zafer Çarşısı esnafını ziyaret etti.

TALAT DİNÇER, ZAFER ÇARŞIS'INDA

Zafer çarşısı esnafınca giydirilen ustalık önlüğüyle köşker koltuğunda kundura tamiri yapan Dinçer, “Bizlere gösterilen bu ilgi, destek ve güven halkın iktidarının habercisi” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, ikinci bölge olarak adlandırılan Erdemli, Silifke, Aydıncı, Bozyazı, Anamur, Mut ve Gülnar’da tamamladığı seçim çalışması sonrası geldiği Mersin kent merkezinde, İstiklal ve Silifke caddesinde esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı.

Mersin merkez ilçe Akdeniz’de CHP İlçe Başkanı Semih Palamut ve meslek odası başkanlarının katılımıyla İstiklal ve Silifke Caddesinde esnafla kucaklaşan Cumhuriyet Halk Partisi 4. Sıra Milletvekili adayı Talat Dinçer, Zafer Çarşısı esnafınca “Esnaf seninle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde konfetiler patlatılarak karşılandı. Çarşı esnafı “ Yıllardır esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını Ankara’ya taşıyan, bu sorunların çözümü konusunda geçişini gündüzüne katan Sayın Talat Dinçer’i artık çözümün merkezinde görmek istiyoruz” dediler. Coşkulu karşılamanın ardından çarşı esnafınca giydirilen ustalık önlüğüyle köşker koltuğunda kundura tamiri yapan Dinçer, “Bizlere gösterilen bu ilgi, destek ve güven halkın iktidarının habercisi” dedi.

Dinçer burada yaptığı konuşmada “İlimizi adım adım, karış karış dolaşıyoruz, adım atmadık, sokak, sıkmadık el bırakmıyoruz. Her bölgemizde esnafımızla ve halkımızla kucaklaşıyoruz. Yurttaşlarımız artık değişim istiyor. Gittiğimiz her bölgede vatandaşlarımız Millet ittifakına olan güvenini ve özlemini dile getiriyor. Çiftçi, köylü, esnaf perişan. Alım gücü düşen halkımızın mutfağında tencere kaynamıyor. Artık kan değişimi kaçınılmaz. 14 Mayıs’da yetki saraydan alınıp, gerçek sahibi halka verilecek” ded

EditörEditör