GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-10-2023 16:07   Güncelleme : 12-10-2023 16:07

TOROSLAR KAYRAKKEŞLİ’DE 3 GÜN BOYUNCA OFF- ROAD VE KAMP FESTİVALİ

Toroslar Belediyesi, Mersin’de büyük bir organizasyona daha imza atacak. Belediye, bu hafta sonu 13-14-15 Ekim tarihlerinde Kayrakkeşli Mahallesi’nde adrenalin ve heyecanın yüksek olduğu Off-Road ve Kamp Festivali gerçekleştirecek.

TOROSLAR KAYRAKKEŞLİ’DE 3 GÜN BOYUNCA OFF- ROAD VE KAMP FESTİVALİ

“Festival, 13-14-15 Ekim 2023 Tarihlerinde Mersinlilerle Buluşacak”

Festival, Mersin ve çevre ilçelerinin yanı sıra Niğde, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya ve Adana illerinden de off-road tutkunlarını ağırlayacak.

Toroslar Belediyesi tarafından Kayrakkeşli Mahallesi’nde otomobil sporu Off-Road için özel olarak hazırlanan parkur da tamamlandı. Sporcular, zorlu parkurları aşmak için yarışacak.

“OFF-ROAD YARIŞLARI, SOSYAL VE SPORTİF ETKİNLİKLER, KONSERLER VE AÇIK HAVA SİNEMASI”

Doğanın güzelliklerini keşfetmek, arazi araçlarının hızını hissetmek ve eğlenceli anlar biriktirmek isteyen vatandaşlar, Kayrakkeşli Mahallesi’nde bulunan Mersin Garip Camping alanında 3 gün boyunca hem kamp yapacak hem de yarışlara ve etkinliklere katılacak.

13 Ekim Cuma günü saat 08.00’da başlayacak olan kamp; Konser, Dj, Çocuklara özel etkinlikler (Ödüllü), Yetişkinler İçin Etkinlikler (Ödüllü), Voleybol, Açık Hava Sineması, Trekking, Yoga, Ateş Başı Sohbet etkinlikleriyle taçlanacak. Kamp, 15 Ekim Pazar günü sona erecek.

Tam donanımlı arazi araçlarının yer alacağı Off -Road Yarışları ise 15 Ekim Pazar günü saat 10.00’da yapılacak. Yarışların ardından ödül töreni düzenlenecek.

BAŞKAN YILMAZ; “TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 13 Ekim Cuma, 14 Ekim Cumartesi ve 15 Ekim Pazar günü Kayrakkeşli Mahallesi’nde düzenleyecekleri Off-Road ve Kamp Festivali’ne tüm hemşehrilerini davet etti.

Sporun merkezi Toroslar’da Off-Road branşında da bir ilki gerçekleştireceklerini belirten Başkan Yılmaz; “Motosiklet ve modifiye araç tutkunlarını bir araya getirdiğimiz Türkiye Süper Enduro Şampiyonası ve Toroslar Otofest etkinliğimizin ardından Toroslarımızda yine bir ilki gerçekleştiriyoruz. 13-14-15 Ekim 2023 tarihlerinde Mersin’de Off-Road heyecanı yaşanacak. Çevre il ve ilçelerden gelen misafirlerimizi, Kayrakkeşli Mahallemizde Off-Road ve Kamp Festivalimizde ağırlayacağız. Bu sporun güvenli ve kontrollü alanlarda yapılması önemli. Bu noktada kamp alanında güvenli bir parkur oluşturduk. Bu festival, vatandaşlarımızı sosyal ve sportif etkinliklerle buluşturmamızın yanı sıra dostlukların, kardeşliklerin de kurulmasına vesile olacak bir organizasyondur. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü olan 29 Ekim 2023’e sayılı günler kaldı. Bizler bu büyük coşkuyu ve gururu hep birlikte yaşamak istiyoruz. Tüm hemşehrilerimizi festivalimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

EditörEditör