SAĞLIK
Giriş Tarihi : 06-11-2021 21:13   Güncelleme : 06-11-2021 22:09

Tuğba Büyükbaş Güzellik Merkezi'nde Müberra Şahin Mersinlilerle Buluştu

Tuğba Büyükbaş Güzellik ve Epilasyon Merkezi'nde beslenme danışmanı/diyetisyen Müberra Şahin Mersinlilerle buluştu.

Tuğba Büyükbaş Güzellik Merkezi'nde Müberra Şahin Mersinlilerle Buluştu

Tuğba Büyükbaş Güzellik ve Epilasyon Merkezi'nde ünlü diyetisyen Müberra Şahin, "sağlıklı beslenme" üzerine bir sunum gerkekleştirdi. Yönetim Danışmanı Vizyoner YGM Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Gündüz de katıldığı sunumda

Tuğba Büyükbaş, Güzellik ve Epilasyon Merkezi'nde insan sağlığını ilke edindiklerinin altını çizerek, hijyen ve sağlıklı bir ortamda alanında iyi eğitim almış güzellik  uzmanları tarafından teknolojinin en modern cihazlarıyla hizmet verdiklerini ifade ederek dünyadaki son gelişmelerin yakınen takip ederek uyguladıklarını dile getirdi.

Kadınların ve erkeklerin büyük ilgi göstediği sunumda  ünlü diyetisyen Şahin, kişilerin yanlış beslenme alışkanlıkları,  sebze ve meyveler üstündeki  tarım ilaçlarının izleri, gıdaların raf ömrünü uzatmak için kullanılan katkı maddeleri, tatlandırıcılar, tüketilen etin kalitesi, beslenme kültürlerindeki değişiklikler, reklamlarla körüklenen hazır gıda tüketimleri gibi etkilerle insan sağlığının hızla bozulduğuna dikkat çekti.

Sağlıklı beslenmede olumsuz alışkanlıkların giderilmesinin iyi bir eğitimle mümkün olduğuna vurgu yapan Şahin, konuklara önerilerde bulundu. Şahin, sunumun son bölümünde  katılımcıların sorularını yanıtladı. 

Sunumun ardından Tuğba Büyükbaş Güzellik ve Epilasyon Merkezi'nin sahibi Tuğba Gündüz, katkı ve sunumundan dolayı akademisyen/diyetisyen Müberra Şahin'e teşekkür plaketi verdi.

Müberra Şahin Kimdir?

Hacettepe üniversitesi 1992 senesinde Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun oldu. Mersin Toros Devlet Hastanesinde 25 yıl görev yaptı. GAPS Practitioner ,Fonksiyonel Tıp diyetisyenliği, Aromaterapi ve Schüssler tuzları eğitimi aldı.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala