MAGAZİN
Giriş Tarihi : 13-12-2022 19:12   Güncelleme : 13-12-2022 19:12

YILBAŞI KASABASI WONDER VILLAGE'DE YENİ YIL RUHU

Türkiye’nin en özel ve en kapsamlı yeni yıl parkı “Wonder Village”, yediden yetmişe herkesi yeni yıl ruhunu tüm eğlencesiyle yaşamaya davet ediyor!

YILBAŞI KASABASI  WONDER VILLAGE'DE YENİ YIL RUHU

21-30 Aralık tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park’ta kurulacak Türkiye’nin en özel ve en kapsamlı yeni yıl parkı “Wonder Village”, yediden yetmişe herkesi yeni yıl ruhunu tüm eğlencesiyle yaşamaya davet ediyor!

En sevilen yıldızların sahne alacağı “Wonder Village”da 23 Aralık’ta Kalben24 Aralık’ta Jabbar25 Aralık’ta Lalalar27 Aralık’ta Elephanz28 Aralık’ta Mert Demir29 Aralık’ta Waldeck30 Aralık’ta ise Büyük Ev Ablukada verecekleri konserlerle yeni yıl ruhunu KüçükÇiftlik Park’tan tüm İstanbul’a yayacaklar. Şehrin merkezine kurulan büyülü yılbaşı kasabası “Wonder Village”da atlıkarıncası, buz pateni pisti, kış lezzetleriyle dolu yeme içme alanları, hediyelik alışveriş stantlarıyla tüm aile için gün boyu eğlence yaşanacak. Wonder Wheel Creative Agency ve URU organizasyonu ile düzenlenen “Wonder Village” biletleri Biletix’te, Biletino’da ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

EditörEditör