GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-02-2024 20:37   Güncelleme : 17-02-2024 21:08

Ahmet Arıcan, Hayallerimiz Yarım Kalmayacak

İyi Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Arıcan, düzenlediği basın toplantısında "Yenişehir ile ilgili Hayallerimiz yarım kalmayacak, Projelerimiz hayata geçecek" dedi..

Ahmet Arıcan, Hayallerimiz Yarım Kalmayacak

Navona Otel'de düzenlenen basın toplantısına  İyi Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Arıcan'ın yanı sıra İYİ Parti Mersin İl Başkanı Suat Yalçın, İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı,İYİ Parti Mersin İl ve İlçe yöneticileriyle basın mensupları katıldı.

 İyi Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Arıcan 'Yenişehir’in bir beş yıl daha kaybetmemesi için Yenişehir’e hizmet etme yolundaki bu onurlu yürüyüşe çıktım' dedi.

Arıcan, yıllardır içnde yer aldığı CHP'de yaşanan adayn belirleme yöntemini eleştirdi.

Arıcan "Ülkemizin kurtuluşuna ve kuruluşuna imza atmış Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eserinden biri  olan Cumhuriyet Halk Partisi kurultaydan sonra ne yazık ki en talihsiz ve en kara günlerini yaşamaktadır.  Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nde özellikle aday belirleme sürecinde yaşananlar, parti genel merkezinin bir akıl tutulması içerisine girdiğinin en canlı kanıtıdır. CHP yönetimine “Değişim” mottosuyla gelenlerin aslında, belediyelerdeki bölüşüm ve paylaşımı hedeflerine koydukları, kişisel menfaatleri doğrultusunda da adayları belirledikleri net bir şekilde anlaşılmıştır." ifadesinde bulundu.

Arıcan, Cumhuriyet Halk Partisi’nde toplumumuza hizmet etme sevdamıza tüm yollar kapatılmış, umutsuzluğa kapılmış,siyaset yapmama kararı almışken;  samimiyetimizi, dürüstlüğümüzü ve emeğimizi idrak eden, bu kent ve bu ülke için hayallerimizi anlayan, yorumlayan, liyakate ve projelerimize değer vererek, kayıtsız şartsız  kapılarını açan İYİ Parti’de siyasi hayatıma devam etme kararı almış bulunmaktayım. 

 Türkiye'nin kurucusu olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Mersin İl ve ilçe teşkilatlarının,aday adaylarının ve üyelerinin bütün bu olanlara, iradelerinin ve emeklerinin yok sayılmasına, çocuklarının ve ülkemizin geleceğinin heba edilmesine tepkisiz kalamalarını  anlamış değilim. Buradan tepkisiz kalanlara sesleniyorum; Ben sizlerin de hakkınızı savunmak ve sesiniz olmak için bu yola çıktım. Yenişehir’in bir beş yıl daha kaybetmemesi için Yenişehir ile ilgili Hayallerimiz yarım kalmayacak, Projelerimiz hayata geçecek.   Çıktığımız bu haklı mücadelede Sen de ol. Yenişehir’de İYİ'ler kazanacak.

EditörEditör