GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-05-2019 22:08   Güncelleme : 31-05-2019 22:08

AKDENİZ BELEDİYESİ’NDE BAYRAMLAŞMA

Başkan Gültak, bayram tatili öncesinde belediye personeli ile bayramlaşma merasimine katıldı. Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj da yayınlayan Gültak, çocukları da unutmadı, onlara bayramlık kıyafetler hediye ederek bayram sevincini erken yaşattı..

AKDENİZ BELEDİYESİ’NDE BAYRAMLAŞMA

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, beraberinde Başkan Yardımcıları ile birlikte; Ramazan Bayramı dolayısıyla belediyede görevli personeli makamında kabul ederek bayramlaştı. Çikolata, şeker ve kolonya ikram edilen törende Başkan Gültak; belediye personeline, aileleri ve sevdikleriyle güzel bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu.

Bayram ve Kadir Gecesi mesajı

Kadir Gecesi nedeniyle de bir açıklama yapan Başkan Mustafa Gültak, İslam Âlemi’nin ve Mersinlilerin Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Başkan Gültak, “Tüm İslam Âlemi’nin ve Mersinli hemşerilerimin Mübarek Kadir Gecesi’ni en içten duygularımla tebrik ediyorum. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşma ayı olan Ramazan-ı Şerif’in en güzel gecesi; bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin, bütün insanlık için barışa, huzura, kardeşliğe ve güzelliklere vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni eder, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’na da tebrik ederim” diye konuştu.

Başkan Gültak, çocuklara bayram sevinci yaşattı

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, gün içerisinde Turgut Reis Mahallesi’nde yaşayan Roman aileleri de makamında kabul etti. Mersin Romanlar ve Müzisyenler Derneği Başkanı Talip Moğoltekin’in de eşlik ettiği ziyarete Başkan Gültak, anne-babalarıyla birlikte kendisini ziyarete gelen küçük çocukları unutmadı, onlara bayramlık kıyafetler hediye ederek, Ramazan Bayramı öncesi gönüllerini kazandı. Sevinç içerisinde bayramlıklarını alan miniklere, çikolata da ikram edildi.

Akdeniz’de bayram tedbirleri…

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Akdeniz Belediyesi olarak, bayram boyunca ilçe sakinlerinin, güzel ve huzurlu bir bayram geçirmesi ve mağduriyet yaşamaması için gerekli önlemleri aldıklarını da kaydetti; zabıta, temizlik ve fen işleri müdürlüklerinde nöbetçi ekiplerin bayram tatili süresince görev yapacaklarını sözlerine ekledi. Öte yandan vatandaşlar, karşılaştıkları olumsuzluklarla ilgili şikâyetlerini, belediyenin (0324-3366583) numaralı telefonuna bildirebilecek.

MERSİN KENT HABER

PalaPala