MAGAZİN
Giriş Tarihi : 27-01-2022 19:31   Güncelleme : 27-01-2022 19:31

BITEXEN WINTERFEST FESTİVALİ

Türkiye’nin en sevilen sanatçıları Bitexen Winterfest’de sahne alıyor! Festivalde Aleyna Tilki’den Uzi’ye, Ceza’dan Sefo’ya, Ozan Doğulu’dan Reynmen’e müzik dünyasının en önemli yıldızları, Bitexen Winterfest sahnesinde harika bir şov gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

BITEXEN WINTERFEST FESTİVALİ

1996’dan bu yana düzenlenen ve Türkiye’nin en iyi festivali seçilen Winterfest bu sene Türkiye'nin en geniş ürün yelpazesiyle hizmet veren Dijital Varlık Alım Satım Platformu olan Bitexen ana sponsorluğunda gerçekleşiyor. Türkiye’nin en sevilen sanatçıları Bitexen Winterfest’de sahne alıyor! Festivalde Aleyna Tilki’den Uzi’ye, Ceza’dan Sefo’ya, Ozan Doğulu’dan Reynmen’e müzik dünyasının en önemli yıldızları, Bitexen Winterfest sahnesinde harika bir şov gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

06 Şubat – 17 Şubat 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan Bitexen Winterfest Türkiye’den birçok önemli sanatçı ve grubu binlerce festivalciyle Uludağ’da buluşturmaya devam ediyor. Aleyna Tilki, Ceza, Sefo, Reynmen, Uzi, Ozan Doğulu, Abdullah İnal, Arem Özgüç & Arman Aydın, Anıl Piyancı, Baran Bayraktar, Xir, Güneş,  Levent Özbay, Kubilay Caner  bu yıl beyaz cennet Uludağ’da sahne alacak olan isimler.

06-10 Şubat / 10-13 Şubat / 13-17 Şubat tarihlerinde üç periyod olarak düzenlenecek festival için Uludağ’ın seçkin yedi oteli 11 gün boyunca kapatıldı. 10.000 kişiye ev sahipliği yapacak festivale katılım için winterfest.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

 

BITEXEN WINTERFEST FESTİVAL KULÜBÜ VIBE İLE BİRLİKTE TOPLAMDA 5 AYRI SAHNEDE MÜZİK SEVERLERLE BULUŞACAK!

Her gün saat 17:00-20:00 saatleri arasında binlerce kişinin katıldığı Uludağ’ın en kalabalık after-ski partileri Beceren Cafe’de yapılacak. Bitexen Winterfest katılımcılarıyla ikinci defa buluşacak olan festivalin öğlen eğlencesi barbeue partileri Uludağ’da erken saatlerde müziğin ve eğlencenin keyfine başlamak isteyenlerin adresi olacak.

Bitexen Wintefest’in ana sahnesi Vibe’da Türkiye’nin önde gelen sanatçıları sahne alırken festival bu sene yeni sahnesi Red Bull Iglo’da katılımcılar elektronik müziğe doyacaklar. Festivalde katılımcılar kozmik partilerin düzenleneceği +1 etkinlikler ile eğlenceli saatler geçirecekler.

Bitexen, Pubg Mobile, +1, Pepsi, Lipton, Red Bull, Decathlon, Vaneda, Virgin Radio sponsorluğunda gerçekleşecek festivalde 60’dan fazla etkinlik katılımcılar ile buluşacak.

Editöre not: İlki 1996 yılında 40 kişilik bir öğrenci turu olarak düzenlenen Bitexen Winterfest, bu sene 25. Yılında 10.000 üniversite öğrencisini Uludağ’da ağırlıyor.  4 ülkeden gerçekleşen katılım ile festivalde bu yıl 7 otelde toplamda 3000 adet oda kapatıldı.  İlk düzenlendiği yıllarda Uludağ sezonunun ölü zamanlarında dağdaki boş odaları doldurma amacıyla gerçekleşen festival son 7 senedir Uludağ’a sezonun en kalabalık dönemini yaşatmaktadır. Bitexen Winterfest, ACE OF MICE ödüllerinde 2013,2014 ve 2015 yıllarında Türkiye’nin En İyi Gençlik Festivali, 2016,2017 yıllarında da En İyi Festival ödüllerini almıştır.

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala