TURİZM
Giriş Tarihi : 18-01-2022 18:11   Güncelleme : 19-01-2022 18:25

BN Termal Otel Medikal Wellness Sertifikası Aldı

BN Termal Otel, düzenlenen törenle Medikal Wellness sertifikasını alarak Avrupa'da tescillendi.

BN Termal Otel Medikal Wellness Sertifikası Aldı

BN Termal Otel'de düzenenen sertifika törenine  Almanya Medikal Wellness Birliği Başkanı Lutz Lungwit, BN Termal Otel Genel Müdürü Alp Atilla , Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü Emre Duru, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe, MEP Dönem Başkanı Özcan Demir, TÜRSAB Havayolu, Biletleme ve IATA İhtisas Başkanı Numan Olcar, GİŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Mürvet Beydağı, MODER Yönetim Kurulu Başkanı Baki Kış, TÜRSAB Akdeniz Bölge Başkanı Hakan Bayındır'ın yanı sıra davetli konuklar ve gazeteciler katıldı.

BN Hotel Genel Müdürü Alp Atilla, Mersin için çok önemli bir gün olduğunu ifade ettiği konuşmasında Avrupa'nın tescil ettiği Medikal Wellness sertifikası alarak bir ilki gerçekleştirdiklerini belirtti. Alman Sağlık Biriliği Başkanı  Lutz Lungwit, BN Termal Otel ile ilgili araştırmalar ve incelemeler sonucunda  gerekli şartları taşıdığını " Guest and Quality- Care" sertifikası almaya hak kazandığını bu güzel günü Mersinli dostlarımızla paylaşmak için burada sertifika töreni düzenlediklerini ifade eden Alp Atilla, "Almaya hak kazandığımız bu sertifika, Mersin'e, bölgemize ve ülkemize sağlık turizmi alanında büyük değer katacak. BN Termal Otel'in yanı sıra Mersin'i tüm Avrupa Birliği Ülkeleri, Rusya ve Ukrayna'da da tanıtılacak. Otelimiz bölgemizde olduğu gibi İstanbul gibi büyük kentlerden sağlık turizmi için kentimize gelecek misafirlerimiz şehre katma değer katacak. " dedi.

 Almanya Medikal Wellness Birliği BaşkanıLutz Lungwitz, BN Termal Otel SPA ve Termal konseptiyle Medikal Wellness için her türlü şartları taşıdığını belirterek bu sertifikayı almaya hak kazandığını söyledi.  Almanya Medikal Wellness Birliği Başkanı Lungwitz,  " Guest and Quality- Care" sertifikasını BN Termal Otel Müdürü Alp Atilla'ya alkışlarla takdim etti, Başarı dileğinde bulundu.

 Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü Emre Duru, BN Termal Otel, almaya hak kazandığı bu sertifika ile  Mersin'e ve bölgemize sağlık turizminde önderlik ederek kentimize büyük katkı sunacağını ifade etti.

 BN Hotel bu sertifika ile Avrupa’da tescillenmiş oldu.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala