YAŞAM
Giriş Tarihi : 09-02-2024 23:13   Güncelleme : 09-02-2024 23:24

Çamlıbel Lions 32. Yılını Kutladı

Mersin Çamlıbel Lions Kulübü Kuruluşunun 32. Yılını geliri burs desteği verdiği öğrenciler yararına olan bir yemekle kutladı.

Çamlıbel Lions 32. Yılını Kutladı

Çamlıbel Lions Kulübü'nün 32. Yılı  Yemeğine Lions 118-U Geçen Dönem Genel Yönetmeni Ayşegül Taş, Şair  ve Yazar Ali F. Bilir ve Saadet Bilir, kulüp üyelerinin yanı sıra  çok sayıda misafir katıldı.

Çamlıbel Lions Kulübü Dönem Başkanı Av. Tevfik İçel,  Çamlıbel Lions Kulübü'nün  Kurucuları olan Kadriye Gedik, Güleser Kipdemir ve Ayşegül Taş'a çiçek takdim etti.

Kulüp Başkanı Av. Tevfik İçel  32. Yıl Kutlama yemeğinde yaptığı konuşmasında Kulübün 32 yılını değerlendirirken Çevre, Sağlık, Eğitim ve diğer birçok konuda yüzlerce hizmete imza attıklarını, Lions'un törel ilkelerinden biri olan "Eleştirilerimde dikkatli, övgüde adil olmak, yıkıcı değil yapıcı davranmak ilkesiyle  Türk Lionsunun misyonunun "Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, Laik ve katılımcı demokrasinin geliştirilmesi doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını, Karşılıksız gönüllü hizmetler sunarak insani değerleri yükseltmek, Ulusal ve uluslararası sevgi ve anlayış ruhu yaratmak, Ülkemizin çağdaş dünya içindeki yerini almasına katkıda bulunmak." olduğunu söyledi.

32. Yıldönümü Pastası kulüp üyeleriyle birlikte kesildi.  Yemeğe katılan misafirler bir sonraki aktivitede buluşmak üzere sözleştiler.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör