GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-03-2024 14:29   Güncelleme : 05-03-2024 14:29

CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Yıldız, MGC'ne Ziyarette Bulundu

Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ni (MGC), ziyaretinde CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Yıldız, MGC'ne Ziyarette Bulundu

Toroslar Belediye Başkan Adayı Yıldız'ın Mersinn Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde MGC Başkanı R. Kaya Tepe,önceki dönem başkanlarından Ahmet Ünal, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Gazeteciler katıldı.

Yıldız, adaylık sürecinin gecikmesiyle ilgili gazetecimin sorusuna verdiği cevapta, adaylığın gecikmediğini, bu süreçte kent uzlaşması ile adayın belirlenmesinin çok önemli olduğuna dikkat çekti. Toroslar'da yaşayan her yurttaşın oyunu almak istediğini dile getiren Yıldız, Toroslar'da kardeş kardeş yaşayan insanların, hoşgörü, saygı ve barış içinde yaşadığını, Toroslar'ın bu yönüyle barışın kardeşliğin en güzel yaşandığı yer olduğunu söyledi. Her kesimden oy alacağının ifade eden Yıldız, "Toroslar, hak ettiği yönetime kavuşacak" dedi.  

Yıldız, Toroslar'ı halk meclisleri kurarak, yönetimi tabana yaymak istediklerini, sorunların tesbiti için bu meclislerin önemli mecralar olduğunu, böylelikle sorunun tesbiti ve giderilmesi kısa zaman alacağını söyledi. Toroslar'ın geleceğinin çok parlak olduğunu, kentte yaşayan her yurttaşın bu gelişmeden payını alması gerektiğini, çağdaş yönetim anlayışlarıyla daha yaşanır bir Toroslar2ın mümkün olduğunu ifade etti.

MGC Başkanı, Yıldız'a başarı dileğinde bulunarak"Gazeteciler kent ve kamu adına ve yararına kent adına yapılan, yapılacak olan çalışmaların yakın takipçisi olacağını söyledi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör