KENT
Giriş Tarihi : 06-05-2024 19:08   Güncelleme : 06-05-2024 19:08

TOROSLAR BELEDİYE MECLİSİ, MAYIS AYI TOPLANTISI’NIN İKİNCİ BİRLEŞİMİNİ YAPTI

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2’nci birleşimini Başkan Abdurrahman Yıldız başkanlığında gerçekleştirildi.

TOROSLAR BELEDİYE MECLİSİ, MAYIS AYI TOPLANTISI’NIN İKİNCİ BİRLEŞİMİNİ YAPTI

Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız başkanlığında Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılan toplantı, yoklamanın ardından başladı.

 

Daha sonra gündemin diğer maddelerine geçildi. Toroslar Belediyesinin 2023 mali yılı bütçe kesin hesabına ait Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Çevre ve Sağlık Komisyonu, Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu, Engelliler Komisyonu, Kadın ve Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu, Yurtdışı İlişkiler Komisyonu ile Tarım ve Hayvancılık Komisyonu’nun ortak raporu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

 

BELEDİYE TEŞKİLAT ŞEMASI GÜNCELLENDİ

 

5393 sayılı Belediye Kanununun 48. maddesi hükümlerine göre; Toroslar Belediyesi Teşkilat Şemasının güncellenmesine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu ile Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu’nun ortak raporunun da oy birliğiyle kabul edildiği meclis toplantısı, dilek ve temenniler ile son buldu.

EditörEditör