GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-04-2023 23:11   Güncelleme : 12-04-2023 10:32

Levent Uysal, MHP Mersin Milletvekillerini Kamuoyuna Tanıttı

MHP Mersin 1. sıra adayı Levent Uysal'ın düzenlediği aday toplantısı ve iftar yemeği buluşmasında 28. Dönem MHP Mersin Milletvekili Adayları kamuoyuna tanıtıldı.

Levent Uysal, MHP Mersin Milletvekillerini Kamuoyuna Tanıttı

MHP Mersin 1. sıra milletvekili adayı Levent Uysal'ın düzenlediği ve organize ettiği   28. Dönem MHP Mersin Milletvekili Aday Tanıtımı toplantısına aday tanıtım toplantısı ve iftar yemeğine  MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Mersin milletvekileri Baki Şimşek, Olcay Kılavuz, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mahmut Tat, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe, MHP ilçe başkanları ile 28. Dönem Mersin milletvekili Adayları ile basın mensupları katıldı.

Mersin HiltonSA'da düzenlenen aday tanıtımı, iftar yemeği ile başladı. İftarın ardından toplantı salonunda gerçekleştirilen adayların tanıtım toplantısında adaylar kendilerini tanıttı. Basının sorularını yanıtladı.

MHP Mersin İl Başkanı Zeynep Uğur Gölgeli, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerine parti olarak en iyi biçimde hazırlandıklarını ifade ederek, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin önderliğinde seçimlerde Mersin olarak büyük başarı elde edeceklerini söyledi. Adaylar bakımından en iyi milletvekili adaylarına sahip olduklarını belirten Başkan Gölgeli, adaylarımız kendilerini toplum içinde ve mesleklerinde kendilerini kanıtlamış insanlar olduğunu farklı mesleklerden doktor, akademisyen, eğitimci, ekonomist, inşaat mühendisi gübi genç dinamik adaylarla 2023 seçimlerinde çok başarılı olacaklarını dile getirdi.

MHP Mersin 1. sıra  milletvekili adayı Levent Uysal, 1968 Tarsus Evci Köyü doğumlu. İş insanı, girişimci ve eğitimci. 2010 yılında eğitime başlayan Nişantaşı Üniversitesi'nin Mütevelli Heyeti Başkanı ve aynı zamanda Nişantaşı Eğitim Vakfı kurucusudur. Uysal Tarsus'ta modern tarımın gelişmesi için akıllı tarım çalışmaları ile tarım sektörüne öncülük etmektedir. "Önce Mersin" düşencesiyle yola çıktığını dile getiren Uysal, "Mersin'i hak ettiği yere taşımak için gayret göstereceğini dile getirdi.

MHP Mersin 2. sıra milletvekili adayı Serdar Soydan, Mersin doğumlu olduğunu belirterek ilk, orta, lise eğitimimini Mersin'de tamamladığını belirttiği konuşmasında, Mersin'de eğitim sektöründe eğitime okulları ile  hizmet verdiğini söyledi. 4,5 yıl MHP Mezitli İlçe Başkanlığı görevinde bulunduğunu,son yerel seçimlerde Cumhur İtifakının Mezitli Belediye Başkan adayı olduğunu ifade etti.

Soydan, MHP Merkez yönetim kurulu üyeliklerinde genel başkan Bahçeli'nin takdirleriyle görev yaptığını 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketi sonrasında Genel Başkanın talimatıyla deprem bölgesinde inceleme, izleme ve değerlendirme komisyonunda görev aldığını belirterek " Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin takdirleriyle Mersin'den milletvekili adayı olarak huzurunuzdayız. Kendi alanında değerli 13 milletvekili adayı arkadaşlarımızla birlikte Mersin'e hizmetkar olmaya talipiz" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Aday tanıtım toplantısında 27. Dönem MHP Mersin milletvekili Olcay Kılavuz da yaptığı konuşmasında seçimlerde başarılı olmak için her türlü gayreti göstereceklerini dile getirdi. MHP Mersin Milletvekili Adayları 1 LEVENT UYSAL, 2 SERDAR SOYDAN, 3 MUSTAFA AKIN, 4 OLCAY KILAVUZ,  5 MEHMET ŞAHİN , 6 KÜRŞAT TÜRKER ERCAN, 7 MUSTAFA YAŞAR,  8 KIVANÇ DERYA , 9 ZEYNEL KORKMAZ,  10 FERDA ER , 11 FATİH ÖNGE, 12 ALİ ARI , 13 ALİ KAYA. hazır bulundu.

Adaylar, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Toplantı sonrası, toplu fotoğraf çektirildi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör