GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-02-2024 16:48   Güncelleme : 17-02-2024 16:48

MEPİAD Kadınlar Konseyi Kuruldu

Mersin Parakendeci İş İnsanları Derneği (MEPİAD), iş dünyasında kadının gücünün görmesi adına kadın üyeleri bir araya gelerek Kadınlar Konseyi oluşturdu.

MEPİAD Kadınlar Konseyi Kuruldu

MEPİAD Mersin Perakendeci İş İnsanları Derneği olarak, iş dünyasında kadın gücünün daha görünür olması için MEPİAD üyesi Kadınlar Konseyini  oluşturmuş bulunmaktayız. Bu önemli Konseyin  ilk toplantılı görüşmesini  Zeynep Ayneci ev sahipliğinde iş yeri "AYN CONCEPT MOBİLYA" da gerçekleştirdik.  
Ekonomi dünyasında kadının aktif yer almasını, girişimci ve  girişimci ruhlu kadınlarımızın  sayılarının artmasını önemsiyor ve destekliyoruz.  Bu nedenle MEPİAD Kadınlar Konseyi çalışmalarıyla bu konuya dikkat çekerek, kadınlarımızın derneğimizde daha fazla yer alması için de ayrıca etkinliklerine hız verecektir. Dolayısıyla bu anlamlı toplantımıza katılan  üyelerimize çok teşekkür ederiz. 
Gündemimizin yoğunluğun da  çaylarımızı kahvelerimizi de Zeynep Ayneci ‘nin nazik ev sahipliği eşliğinde içtik. AYN Consept Mobilya ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, işlerinde bol kazançlar dileriz.

EditörEditör