GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-02-2024 21:52   Güncelleme : 01-02-2024 21:52

MERSİN JANDARMASINDAN SAHTE DETERJAN OPERASYONU 3 GÖZALTI

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılık ile mücadele kapsamında halk sağlığını tehlikeye sokan sahte temizlik ürünleri imal eden şüphelilere yönelik düzenlediği operasyonda (3) şüpheliyi yakaladı.

MERSİN JANDARMASINDAN SAHTE DETERJAN OPERASYONU 3 GÖZALTI

Jandarma ekipleri Mersin ilinde sahte temizlik malzemesi üreten ve piyasa süren şahıslara yönelik bir çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda tespit edilen şüphelileri yakalamak ve sahte üretim temizlik malzemelerini ele geçirmek amacıyla Jandarma tarafından şüpheliler takibe alındı.

Şüpheli şahıslar imal ettikleri sahte üretim temizlik malzemelerini satmak amacıyla harekete geçtiğinde ise takipte olan Jandarma ekibi tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonu genişleten Jandarma ürünlerin imal edildiği adresi belirleyerek Akdeniz İlçesindeki merdiven altı imalathaneye operasyon düzenledi.

İcra edilen operasyonlarda (3) şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Piyasa değeri yaklaşık 13.000.000 TL olan (12.000) kg sahte temizlik ürünü, (1) adet deterjan ambalaj makinesi, (1280) kg deterjan katkı malzemesi, (3) adet elektronik terazi ve bol miktarda farklı markalara ait boş deterjan ambalajı ile etiketi ele geçirilerek el kondu.

Yakalanan (3) şüpheli işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör