GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-06-2023 20:15   Güncelleme : 13-06-2023 12:53

Mersin Mali Müşavirler Odası Hizmetleriyle MTSO'da

Mersin Mali Müşavirler Odası, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nda "Çalışma Alanı" ofisi açtı.

Mersin Mali Müşavirler Odası Hizmetleriyle MTSO'da

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 2. Katta Mersin Mali Müşavirler Odası  "Çalışma Alanı" açılışına MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin SMMO Başkanı Emin Levent Türkili, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol'un yanı sıra STK Temsilcileri ile sektör temsilcileri katıldı.

Mersin Mali Müşavirler Odası Başkanı Emin Levent Türkili, MTSO'da vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için "Çalışama Alanı" yaratan MTSO Başkanı Kızıltan'a teşekkür ederek başladığı konuşmasında, bu çalışama alanı vasıtasıyla yaşanacak her türlü mali sorunların çöümüne yönelik uygulamalarla evrak için "git-gel" devrinin kapandığını dile getirdi. Hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Başkan Türkili,"Sözde değil, özde hizmet anlayışı ile,bir yılımızı doldurduk .Birlikte yönetip birlikte üreteceğiz dedik. Kurumsal oda ,kurumsal yapı, kamusal kimliğimizin, yerelde her alanda tanınırlığı ve saygınlığı ,mesleki standartların yükseltilebilmesi için gece gündüz demeden canla başla çalıştık. Angaryalar, altında ezilen yoğun stres içinde çalışan, üyelerimizin, yaşadığı sıkıntılara çözüm ve zamanı verimli kullanabilmeleri ,çalışma hayatlarına kolayliklar sağlayabilmek için, Vergi dairesi başkanlığımızda, Mali Müşavir Hizmet birimimizi faaliyete geçirdik. Vergi dairesi başkanımız Seyfettin BAYSAL ve çalışma arkadaşlarına, Mersin Ticaret ve Sanayi odamız da Mali müşavir çalışma alanı oluşturma talebimize olumlu cevap veren ,meslektaşlarımıza desteğini esirgemeyen ,tabanın sesini dinleyen ,çözüm odaklı Ayhan Kızıltan başkanımıza ,Meclis başkanımız Hamit İzol'a ,yönetim kuruluna genel sekreteri Kadir Dölek'e ,meclis üyelerine ,çalısma arkadaşlarına şahsım ve üyelerim adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım." dedi.

Türkili, "Ayrıca açılışımıza katılan İşkur müdür yardımcımız Gazi Efesoy 'a, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R Kaya Tepe ye, Onursal Başkanımız Ahmet Akın'a, geçmiş dönem başkanımız Ersin Gökgün'e ,Basın mensuplarımıza,tüm üyelerimize teşekkürler ederim. Kurumsal kimliğimizi her alana taşımaya mesleki standartlarımızı daha da yükseltmeye devam edeceğiz." sözleriyle konuşmasını tamamladı.

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, “İş dünyasının çektiği sıkıntılar ortada. En büyük yardımcılarımız, destekçimiz ise mali müşavirler. İşlerimizin karşılıklı olarak daha hızlı yürümesi için bu alanı hayata geçiriyoruz” dedi. Hem iş dünyasının hem de mali müşavirlerin eksik evrakları için gel git yaparak zaman kaybetmesinin önüne geçileceğini kaydeden Kızıltan, kurumlar arası işbirliğinin devam edeceğini söyledi.

 

Konuşmaların ardında kurdela kesimi ile "Çalışma Alanı" açılışı gerçekleştirldi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör