GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-04-2024 10:52   Güncelleme : 26-04-2024 10:52

Mersin Uluslararası Limanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı

Mersin Uluslararası Limanı (MIP), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında liman çalışanlarının çocuklarıyla özel bir etkinlik düzenledi. Çocukların eğlenmesi ve ailelerinin çalıştığı alanları görmesi amacıyla hayata geçirilen etkinlik, liman sahası turuyla başladı.

Mersin Uluslararası Limanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı

Rehber eşliğinde gerçekleştirilen liman turunda çocuklar liman operasyonlarını görme fırsatı buldu. Liman faaliyetlerinin nasıl yürütüldüğüne dair bilgiler öğrenen çocuklar ebeveynlerinin çalışmalarını daha yakından tanıma şansı elde etti.

MIP Genel Müdürü Ajay Kumar Singh, “Amacımız çocuklarımızın bayramlarını kutlamak ve onlar için unutulmaz bir deneyim yaratmaktı” dedi. Ayrıca, kurum olarak sosyal sorumluluk taahhüdünün altını çizmek ve çalışanlar arasında aile bağlarının önemini pekiştirmek istediklerini belirtilen Ajay Kumar Singh, 23 Nisan'ın önemine ilişkin duygularını şu sözlerle ifade etti: “23 Nisan sadece Türkiye'deki çocuklara değil, tüm dünyadaki çocuklara adanmış değerli bir gündür. Geleceğimizi temsil eden çocuklarımızı limanımızla ve operasyonlarımızla tanıştırmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Etkinliğin ikinci bölümü ise limanın teras katında devam etti. Burada, çeşitli oyunlar ve aktivitelerle donatılmış bir alan hazırlandı. Çocuklar hem eğlenceli vakit geçirdi hem de yeni arkadaşlıklar edindi.

Mersin’e değer katma misyonuyla gençlerin eğitim ve spor alanında daha iyi imkanlara sahip olacakları projelere odaklanan MIP, ilde dikkat çeken eğitim yatırımları da hayata geçirmeye devam ediyor. Mersin'deki çocukların okul ihtiyacını giderme hedefiyle okullar inşa eden kurum, şehre karşı sorumluluklarını her daim yerine getirme amacıyla sosyal sorumluluk projelerini sürdürüyor.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör