GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-03-2021 15:59   Güncelleme : 29-03-2021 17:11

MESİAD, TEK ADAYLA GENEL KURULA GİDİYOR

MESİAD'ta bir araya gelen başkan adayları Hasan Engin, Adnan Gündoğdu, Ahmet Polat, Rıdvan Arıç, toplantıda Gündoğdu, Polat ve Arıç adaylıktan çekildiklerini açıklayarak Hasan Engin'nin başkan adaylığında birleşerek tek adayla Genel Kurula gideceklerini açıkladı.

MESİAD, TEK ADAYLA GENEL KURULA GİDİYOR

MESİAD’ın 16. Olağan Kongresi öncesinde MESİAD'ta bir araya gelen  MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, YİK Başkanı Mehmet Deniz,  YİK Başkan Yardımcısı Adnan Gündoğdu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Rıdvan Arıç,  Ahmet Polat "Birlikten Güç Doğar" ilkesiyle hareket ettiklerini ifade ederek MESİAD'ın Mersin için hayati önem taşıdığına , yaşanan pandemi sürecinde her günden daha fazla  birlik ve beraberlik içinde hareket etmek, MESİAD'ın geleceği için  tarihsel önem taşıdığı ifade edildi.

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (MESİAD) 31 Mart 2021 Çarşamba günü yapılacak 16. Olağan Genel Kurulu öncesi MESİAD binasında gerçekleşen buluşmada yan yana yürüme kararı alındı.

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, “Birlik ve beraberliğin önem kazandığı dönemde MESİAD’ın geleceği, ayrılıkların olmaması ve birlikteliğin pekişmesi için Rıdvan Arıç, Adnan Gündoğdu ve Ahmet Polat’ın attığı adımlar değerlidir. Bu birliktelik ile birlikte daha güzel işler yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Deniz, “MESİAD’ın yüksek enerji ile yola devam etmesi önemlidir. Bu yüzden birlikte olmakta yarar vardır. Bu bütünleyici çalışmaya özveri ile yaklaşan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu kaydeden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Polat, “MESİAD’ın menfaati doğrultusunda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Kentimize yatırım yapması ve kentimizin güçlü olması için birlikte hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

MESİAD YİK Başkan Yardımcısı Adnan Gündoğdu, “Birliktelik her zaman enerji sağlar. Daha fazla enerjiye ihtiyaç duyduğumuz dönemde bu birlikteliğe emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıdvan Arıç, “Temel amacımız birlikteliği sağlamak ve kentimize en iyi şekilde hizmet etmektir. MESİAD’ın geleceği için birlikteliğimizi korumaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

TÜRKONFED'in aldığı görev sürelerinin uyumlaştırılması kararı çerçevesinde 3 yıl-2 dönem olarak planlanan kararın ardından çarşamba günü  MESİAD 16. Olağan Genel Kurulu'nda gerekli tüzük değişikliğine gidilmesi bekleniyor.

MERSİN KENT HABER

 

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala